Το σπαρακτικό αντίο της κόρης του Μαραντόνα - «Μαζεύω τα κομμάτια μου και..»

Είναι συντετριμμένη μετά τον χαμό του πατέρα της...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το σπαρακτικό αντίο της κόρης του Μαραντόνα - «Μαζεύω τα κομμάτια μου και..»

Η μεγάλη κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα έκανε την πρώτη της ανάρτηση για το χαμό του πατέρα της και τα λόγια της συγκλονίζουν.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε πια για το μεγάλο ταξίδι. Δίχως την αγαπημένη του μπάλα. Δίχως να μπορεί να βρίσκεται μέσα στο ποδόσφαιρο. Δίχως να είναι κοντά στην αγαπημένη του οικογένεια. Πλέον, ο Ντιέγκο Μαραντόνα θα κοιτά τα πάντα από ψηλά. Κοντά στον Θεό. Ως ο Θεός του ποδοσφαίρου επί γης για χρόνια... Στο μεταξύ, διαδραματίστηκαν βίαια επεισόδια και εντάσεις στο προσκύνημα της σορού του!

Η Ντάλμα ανέβασε μια χαρακτηριστική φωτογραφία με τον πατέρα της από την εποχή που έπαιζε στη Νάπολι και έγραψε:

"Πάντα φοβόμουν το θάνατό μου, αλλά σήμερα όχι πια… γιατί ξέρω ότι αυτή είναι η στιγμή που δεν θα σε δω και δεν θα σε αγκαλιάσω ξανά! Ήδη μου λείπεις μπαμπά! Θα αντέξω εδώ χωρίς αυτό το μέρος της καρδιάς μου που το πήρες μαζί σου χθες.

Όπως πάντα μου ζητούσες θα προσέχω την μαμά και την αγαπημένη σου εγγονή ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΥΑΛΟ! Θα σε αγαπώ και θα σε υπερασπίζομαι σε όλη μου τη ζωή γιατί σε ευχαριστώ για τη ζωή που ζήσαμε. Είμαι συντετριμμένη, αλλά θα προχωρήσω μπροστά. Περίμενέ με εκεί.

Θα ξαναειδωθούμε, εν τω μεταξύ εγώ θα προετοιμάζομαι στο ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ για όταν σε δω να τραγουδήσουμε μαζί ξανά.. Οκ… Εσύ αλήθεια τραγουδούσες καλά και εγώ φώναζα. Σε αγαπώ μπαμπά!

Θα σε αγαπώ και θα σε υπερασπίζομαι σε όλη μου τη ζωή. Και εάν η εγγονή σου θέλει να σε καλεί μέσω βιντεοκλήσης όπως κάνατε, θα πεθαίνω μέσα μου, αλλά μείνε ήρεμος θα τις πω ακριβώς ποιος ήσουν και ποιος θα είσαι πάντα. Σε αγαπά το ίδιο. Γιατί είχες… αυτό… δεν χρειαζόταν πολύ για να σε αγαπήσει…

Μαζεύω τα κομμάτια μου και δεν φαντάζομαι πώς θα είναι η ζωή μου χωρίς εσένα… ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ… Αλλά είμαι εδώ με τον καλύτερο σύζυγο του κόσμου και μία κόρη που με υποχρεώνει να προχωρήσω μπροστά.

Η ζωή είναι μια στιγμή, έτσι θα τα πούμε σύντομα. Σου φέρνω μαργαρίτες για να διακοσμήσω τις ποδοσφαιρικές σου κάλτσες και σε παρακαλώ κοίτα με, με αυτήν την αγάπη που κοιτάζεις σε αυτή τη φωτογραφία. Σε αγαπώ για πάντα".

Το σπαρακτικό αντίο της κόρης του Μαραντόνα

Πηγή: iefimerida.gr

Ντιέγκο Μαραντόνα: Υπάλληλοι του γραφείου τελετών έβγαλαν φωτογραφία πάνω από τη σορό του

Στο Twitter κυκλοφόρησε μια φωτογραφία η οποία δημιούργησε έντονες αντιδράσεις. Τρεις εργαζόμενοι του γραφείου που ανέλαβε την κηδεία του Ντιέγκο Μαραντόνα προχώρησαν σε μια απαράδεκτη ενέργεια καθώς έβγαλαν selfie με τη σορό του και την ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το γεγονός αυτό δημιούργησε έντονες αντιδράσεις και εξαγρίωσε πολύ κόσμο.

Ο δικηγόρος του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, γνωστοποίησε το γεγονός και ο ένας εκ των εργαζομένων απολύθηκε ζητώντας συγγνώμη για το γεγονός αυτό. Δείτε εδώ τον συγκλονιστικό τρόπο με τον οποίο τον αποχαιρέτησε ο Πελέ.

Πηγή: in.gr