The Bachelor: «Λύγισε» η Σία - Ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor: «Λύγισε» η Σία - Ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι

Λύγισε η Σία στο νέο επεισόδιο του «The Bachelor», με την ημέρα της «τελετής των ρόδων» να έχει ξημερώσει και την ίδια να μην κρύβει τα συναισθήματά της, τονίζοντας πως θέλει να φύγει.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ήρθε στη βίλα για το καθιερωμένο cocktail party, όπου συνομίλησε με διάφορες παίκτριες, με τη Σία να μη βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Η ίδια παραπονέθηκε, νιώθοντας παραγκωνισμένη το τελευταίο διάστημα και δακρύζοντας. Του είπε, μάλιστα, ότι θέλει να φύγει, με τον Βασιλάκο να σοκάρεται από τα λόγια της και, κυρίως, αν τα εννοούσε.

Ο ίδιος φαινόταν, ότι ήταν έτοιμος να της δώσει τριαντάφυλλο, αλλά αυτή η εξέλιξη ανατρέπει τα πάντα. Δείτε εδώ, παρεμπιπτόντως, όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο.

The Bachelor: Ξέσπασαν σε κλάματα όλες οι παίκτριες με αυτό που τους ανακοίνωσε ο Βασιλάκος

Σε δάκρυα «ξέσπασαν» τα κορίτσια στο «The Bachelor», με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να τους επιφυλάσσει μια ιδιαίτερη ανακοίνωση, που τις έφτασε σε σημείο να έρθουν σε λυγμούς.

Ο πρώτος Bachelor επισκέφθηκε τις κοπέλες στη βίλα, με τον ίδιο να γνωστοποιεί, ότι θα δουν τις οικογένειές τους μέσω βίντεο. Στο άκουσμα αυτής της είδησης, η συγκίνηση ήταν φοβερή, με την Αντζελίνα ειδικά να αποσύρεται στο δωμάτιο.

Ο Παναγιώτης έσπευσε να την κατευνάσει, φέρνοντάς τη στο σαλόνι, με τα κορίτσια να χαίρονται ιδιαίτερα στη θέα των αγαπημένων τους προσώπων, που τους ευχήθηκαν… ένα καλό γάμο με τον Bachelor.

The Bachelor: Απίστευτα ξενερωμένος ο Βασιλάκος με μια παίκτρια - Έγινε έξαλλος με την ερώτηση της

Φαίνεται πως υπάρχουν… διάφοροι τρόποι να εκνευριστεί και να ξενερώσει ο Παναγιώτης Βασιλάκος, με μια εκ των παικτριών του «The Bachelor» να τον προκαλεί και να τον κάνει έξαλλο με την «μπηχτή» της.

Το νέο επεισόδιο ξεκίνησε, με τον ίδιο να στέλνει ένα γράμμα στα κορίτσια στη βίλα, ανακοινώνοντας πως μία εξ αυτών θα έκανε βόλτα μαζί του… στα σύννεφα, με τη συνοδεία ενός ελικοπτέρου.

Η τυχερή ήταν η Εριέττα, που δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της. Εκείνη, όμως, που έδειξε τα νεύρα της, ήταν η Άννα.

Η ίδια ρώτησε τον Βασιλάκο, προτού φύγει με την Εριέττα, το λόγο που δε βγαίνει ραντεβού μαζί της και… αν έχει ξεχάσει το όνομά της. Ο Παναγιώτης ήταν έξαλλος, έχοντας απογοητευτεί από τη συμπεριφορά της.