The Bachelor: «Καήκαμε» με την ερώτηση της Εριέττας - Δεν σας πάει ο νους τι απορία είχε

Το τερμάτισε!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor: «Καήκαμε» με την ερώτηση της Εριέττας - Δεν σας πάει ο νους τι απορία είχε

Μια απορία στο «The Bachelor»… έκαψε και το τελευταίο μας εγκεφαλικό κύτταρο, με την Εριέττα να κάνει στον Παναγιώτη Βασιλάκο μια ερώτηση… σκέτο μαργαριτάρι, που τον σόκαρε και τον έκανε να απορεί.

Ο πρώτος Bachelor διάλεξε την Εριέττα για το ατομικό ραντεβού του επεισοδίου της Παρασκευής (27/11), διαλέγοντας να την ταξιδέψει πάνω από τα αξιοθέατα της Αττικής με ελικόπτερο. Περνώντας από το Σούνιο, μια απορία τον άφησε «κόκκαλο».

Συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή ξανθιά τον ρώτησε, αν ο ναός του Ποσειδώνα βρίσκεται… μέσα στη θάλασσα, προκαλώντας την απορία του Βασιλάκου για το πώς γίνεται να κάνει τέτοια ερώτηση. Και αργότερα, βέβαια, όταν της εξήγησε, δεν έμοιαζε να… καταλαβαίνει και πολύ καλά. Δείτε εδώ, παρεμπιπτόντως, όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο.

The Bachelor: «Λύγισε» η Σία - Ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι

Λύγισε η Σία στο νέο επεισόδιο του «The Bachelor», με την ημέρα της «τελετής των ρόδων» να έχει ξημερώσει και την ίδια να μην κρύβει τα συναισθήματά της, τονίζοντας πως θέλει να φύγει.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ήρθε στη βίλα για το καθιερωμένο cocktail party, όπου συνομίλησε με διάφορες παίκτριες, με τη Σία να μη βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Η ίδια παραπονέθηκε, νιώθοντας παραγκωνισμένη το τελευταίο διάστημα και δακρύζοντας. Του είπε, μάλιστα, ότι θέλει να φύγει, με τον Βασιλάκο να σοκάρεται από τα λόγια της και, κυρίως, αν τα εννοούσε.

Ο ίδιος φαινόταν, ότι ήταν έτοιμος να της δώσει τριαντάφυλλο, αλλά αυτή η εξέλιξη ανατρέπει τα πάντα.

The Bachelor: Ξέσπασαν σε κλάματα όλες οι παίκτριες με αυτό που τους ανακοίνωσε ο Βασιλάκος

Σε δάκρυα «ξέσπασαν» τα κορίτσια στο «The Bachelor», με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να τους επιφυλάσσει μια ιδιαίτερη ανακοίνωση, που τις έφτασε σε σημείο να έρθουν σε λυγμούς.

Ο πρώτος Bachelor επισκέφθηκε τις κοπέλες στη βίλα, με τον ίδιο να γνωστοποιεί, ότι θα δουν τις οικογένειές τους μέσω βίντεο. Στο άκουσμα αυτής της είδησης, η συγκίνηση ήταν φοβερή, με την Αντζελίνα ειδικά να αποσύρεται στο δωμάτιο.

Ο Παναγιώτης έσπευσε να την κατευνάσει, φέρνοντάς τη στο σαλόνι, με τα κορίτσια να χαίρονται ιδιαίτερα στη θέα των αγαπημένων τους προσώπων, που τους ευχήθηκαν… ένα καλό γάμο με τον Bachelor.