Big Brother: Στη δημοσιότητα βίντεο της Αφροδίτης - Έχει γίνει θέμα συζήτησης

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Στη δημοσιότητα βίντεο της Αφροδίτης - Έχει γίνει θέμα συζήτησης

Ακατάλληλο βίντεο και αισχρές φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου πολλών παικτών που είτε έχουν αποχωρήσει είτε βρίσκονται ακόμα στο σπίτι του Big Brother. Ένα νέο βίντεο πρώην διαγωνιζόμενης έχει βγει στη δημοσιότητα προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

Ο λόγος για την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή η οποία από τότε που αποχώρησε από το ριάλιτι συνεχώς.. προκαλεί με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που πρωταγωνιστεί.

Έτσι, ένα νέο υλικό που τραβήχτηκε λίγο πριν μπει στο παιχνίδι, δηλαδή τον Αύγουστο, έχει προκαλέσει τον κακό χαμό και έχει διχάσει αρκετά το κοινό.

Στο βίντεο αυτό η Αφροδίτη είναι άκρως αποκαλυπτική με την Αφροδίτη να έχει ντυθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αφήνει πολλά στη φαντασία, όπως έκανε και στην τελευταία της γυμνή φωτογράφιση.

Το βίντεο κλείνει ιδιαίτερα τολμηρά και άκομψα, αφού ο νεαρός που έχει στους ώμους του την Αφροδίτη την πετάει πάνω σε έναν καναπέ.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που πρωταγωνιστεί η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή:

Big Brother: Σήκωσε ξανά θύελλα η Ορφανίδου - Στιγμιότυπα που έφεραν αντιδράσεις

Για ακόμη μια φορά η Χριστίνα Ορφανίδου προκάλεσε αναστάτωση στο Instagram και σήκωσε θύελλα με τις αντιδράσεις στο story της. Τα στιγμιότυπα είναι... "καυτά", αφού φρόντισε να αναδείξει το δυνατό της σημείο.

Η πρώην παίκτρια του Big Brother, μπορεί να έχει αποχωρήσει από το σπίτι, ωστόσο ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για την καθημερινότητα της μέσα από διάφορες αναρτήσεις που πραγματοποιεί στο λογαριασμό της.

Πρόσφατα η Χριστίνα Ορφανίδου, δημοσίευσε ένα βίντεο το οποίο δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο, κυρίως από τους άνδρες.

Η μελαχρινή καλλονή φορούσε μια μπλούζα με V και έκανε πολλές γυναίκες επίσης να ζηλέψουν! Τι συνέβη ωστόσο ανάμεσα στην Χριστίνα και τον Γιώργο Τσαλίκη;

Big Brother Χριστίνα Ορφανίδου

Χριστίνα Ορφανίδου: Αποκαλύπτει για το βίντεο - «Δεν ντρέπομαι για κάτι»

Η Χριστίνα Ορφανίδου μίλησε σήμερα στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει μερικές αποκαλύψεις για το ροζ βίντεο που έχει διαρρεύσει, με την πρώην παίκτρια του Big Brother να ξεκαθαρίζει πως δεν έχει κάτι για το οποίο θα πρέπει να ντρέπεται.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο ριάλιτι αλλά και στις σχέσεις της με τον Παναγιώτη Βαρουξή - δείτε εδώ τι συνέβη στο σπίτι μετά την αποχώρησή της - αλλά και στην απομάκρυνσή της από την Άννα Μαρία.

Αυτά είπε η Χριστίνα Ορφανίδου για το ροζ βίντεο

Η Χριστίνα δήλωσε για το αποκαλυπτικό βίντεο: «Ήταν κάτι που γνώριζα και είχα κινηθεί νομικά. Τα βίντεο που διέρρευσαν ήταν αυτά που υπάρχουν στη δικογραφία μου. Δεν ντρέπομαι για κάτι. Δεν υπήρχε κάτι να με στενοχωρήσει επιπλέον».

Για τη σχέση της με τον Παναγιώτη, τόνισε: «Ο Παναγιώτης είχε αρχίσει να με ερωτεύεται. Δεν θα ήταν καλό να συνεχιστεί αυτό το πράγμα».

Όσο για τη σχέση της με την Άννα Μαρία είπε: «Με την Άννα Μαρία στην αρχή και επειδή είναι δικηγόρος είχα έρθει πολύ κοντά και για να με συμβουλέψει. Αλλά όταν είπε τη φράση “Οι γυναίκες τα προκαλούν”, εγώ απομακρύνθηκα».