J2us - highlights 28/11: Η χολιγουντιανή είσοδος του MadClip, η συγκίνηση της Καλογρίδη και η αποχώρηση

Ανατρεπτικό ο live του Σαββάτου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
J2us - highlights 28/11: Η χολιγουντιανή είσοδος του MadClip, η συγκίνηση της Καλογρίδη και η αποχώρηση

Απολαυστικό ήταν το live του J2us το βράδυ του Σαββάτου 28/11. Ο καλεσμένος τους, που ήταν ο MadClip, έκανε την πιο χολιγουντιανή είσοδο του στο πλατό και πάθαμε πλάκα. Ενώ, λίγο αργότερα η Νατάσα Καλογρίδη συγκίνησε με το τραγούδι της. Ποιος αποχώρησε στο τέλος;

Αρχικά, ο αγαπημένος trapper έκανε μια ανατρεπτική είσοδο στα KΑΠΑ studios. Έφτασε με μια λευκή λιμουζίνα συνοδευόμενος από δύο καλλονές. Εκεί τον περίμεναν paparazzi για φωτογραφίες, ενώ κατευθείαν στην σκηνή , όπου ερμήνευσε την επιτυχία του “Κότερα”.

Η συγκίνηση της Νατάσας Καλογρίδη στο J2us

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν η Νατάσα Καλογρίδη και ο Νικόλας Ραπτάκης. Το ζευγάρι ερμήνευσε την «Ταμπακιέρα» της Σοφίας Βέμπο και μετά το τέλος της ερμηνείας τους συγκινηθήκαν και δεν μπόρεσαν να κρύψουν τα δάκρυα τους.

Οι δυο τους εντυπωσίασαν και τους κριτές, αφού συγκέντρωσαν 37 βαθμούς.

Η αναφορά του Κοκλώνη στο εξώδικο της Ραχήλ Μακρή μετά την εμφάνιση Βαλαβάνη – Βρεττού

Μια αναφορά στο εξώδικο που δέχθηκε από την Ραχήλ Μακρή έκανε στο J2US ο Νίκος Κοκλώνης. Μετά την εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Ηλία Βρεττού, είπε στην διαγωνιζόμενη: «Έχουμε περάσει τόσα. Μέχρι εξώδικα φάγαμε για σένα και σε έχουμε εδώ».

Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε στο live

Από τα 11 ζευγάρια στο τέλος έμειναν στο πλατό, η Ζωζώ Σαπουντζάκη με τον Γιάννη Αθητάκη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Ηλία Βρεττό, η Γωγώ Τσαμπά με τον Θανάση Πασσά και η Πέννυ Μπαταλτζή με τον Αντώνη Λουδάρο.

Τελικά, το ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US ήταν η Ζωζώ Σαπουντζάκη και ο Γιάννης Αθητάκης.