Το δημόσιο ξέσπασμα του Mike - «Καλό θα ήταν να κρίνουμε...»

Ποια ήταν η αφορμή;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το δημόσιο ξέσπασμα του Mike - «Καλό θα ήταν να κρίνουμε...»

Ο Mike τον τελευταίο καιρό βιώνει μια δύσκολη περίοδο καθώς αποκάλυψε πως δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο. Ταυτόχρονα όμως, λαμβάνει και τεράστια ποσότητα αγάπης τόσο από τον κόσμο όσο και από την σύντροφο του, Έλενα Τσαγκρινού. Ένα όμως δημόσιο ξέσπασμα του τραγουδιστή στάθηκε αφορμή για να περάσει ένα μήνυμα.

Ειδικότερα, ο Mike - για τον οποίο μάθαμε το πραγματικό του όνομα και επίθετο - δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία επισημαίνοντας κάτι πολύ σημαντικό.

Η λεζάντα της φωτογραφίας ήταν η εξής:

«Να σε αγαπάς! Μην προσπαθείς να γίνεις αρεστός σε ανθρώπους που δεν αφιέρωσαν λίγο χρόνο από την ζωή τους για να μάθουν πραγματικά ποιός είσαι!!! Αρκετός κόσμος κρίνει τον άλλον από την εξωτερική του εμφάνιση χωρίς να γνωρίζει πραγματικά τι άνθρωπος είναι ή τι έχει καταφέρει στην ζωή του! Καλό θα ήταν να κρίνουμε τον εαυτό μας κάποια στιγμή και όχι τους άλλους!!! Εσύ τί λες;».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

Το δημόσιο ξέσπασμα του mike στο Instagram

Mike: Η πρώτη ανάρτηση με τη σύντροφο του μετά την περιπέτεια με τον καρκίνο

Την πρώτη της ανάρτηση με τον Mike, έκανε η σύντροφος του, Έλενα Τσαγκρινού, μετά την περιπέτεια με τον καρκίνο και πριν την συγκλονιστική του εξομολόγηση.

Ο τραγουδιστής, πέρασε δύσκολες στιγμές, όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο στον όρχι με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις τις χημειοθεραπείες.

Ωστόσο, όλα πήγαν καλά και πλέον μπορεί να χαμογελάει. Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Έλενα Τσαγκρινού, μοιράστηκε μια πολύ τρυφερή τους φωτογραφία και έγραψε «He is back». Δες εδώ τις τρυφερές ευχές της!

Όσα αποκάλυψε αναλυτικά ο Mike για την περιπέτεια του με τον καρκίνο

Στο The2night Show βρέθηκε καλεσμένος ο Mike ο οποίος εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως ένιωσε όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο στο συγκεκριμένο σημείο αλλά και σε τι στάδιο είναι η κατάστασή του.

Ο τραγουδιστής δήλωσε: "Αυτό ξεκίνησε από τον Μάιο κι εκεί που είχα κανονίσει τις δουλειές μου και τις διακοπές μου, είχα μια ενόχληση στο πόδι μου κι έλεγα ότι θα είναι κάποιο τράβηγμα από την γυμναστική. Πέρασαν λίγες εβδομάδες κι είχα έντονο πόνο. Έκανα ψηλάφηση στον όρχι και βρήκα κάτι σκληρό. Υπέθεσα ότι θα είναι κάποια κιρσοκήλη. Φοβήθηκα και πήγα στον παθολόγο μου. Έκανα υπέρηχο και μου είπε η γυναίκα που με εξέτασε ότι είναι μάζα που πρέπει να την κοιτάξεις για να μην με τρομάξει."

«Έδειξα τις εξετάσεις στον γιατρό μου και μου είπε να πάω σε ουρολόγο. Εκεί ο γιατρός μου το είπε αμέσως ότι έχω καρκίνο στον όρχι, δεν το πίστευα. Είχαμε και περιστατικά και στην οικογένεια και ξεκίνησε μια επώδυνη διαδικασία με χημειοθεραπείες. Μου είπανε θα το βγάλουμε και θα δούμε αν είναι καλοήθης ή κακοήθης, όπως ήταν τελικά.»

«Μετά το χειρουργείο δυσκολευόμουν να σηκωθώ και να ξαπλώσω για 5 εβδομάδες» εξομολογήθηκε ο Mike.

Το καλό είναι ότι καθόλη την διάρκεια, η κοπέλα του και επίσης τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού βρισκόταν συνεχώς στο πλάι του και τον στήριζε.

TAGS