"Άδειασμα" Σπαλιάρα στο The Bachelor - «Δεν είναι πρόγραμμα που..»

Δεν μάσησε τα λόγια του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πρωί της Κυριακής ο Γιάννης Σπαλιάρης κάθισε στον καναπέ του Έλα Χαμογέλα και αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων στο The Bachelor το οποίο δεν δίστασε να.. «αδειάσει» με τον τρόπο του.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για την ζωή του μετά το Survivor, την ταινία του Netflix που πήρε μέρος και για το ότι βλέπει πλέον από διαφορετική σκοπιά ορισμένα πράγματα.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, λίγο μετά, τον ρώτησε αν θα ήθελε να πάρει την θέση του Παναγιώτη Βασιλάκου και να είναι ο επόμενος Έλληνας Bachelor ενώ μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει και την σχέση του με την Ραμόνα από το Big Brother.

Έτσι, ο Σπαλιάρας είπε χαρακτηριστικά: «Δεν νομίζω να πήγαινα στο “The Bachelor”. Εντάξει δεν είναι ένα πρόγραμμα που συμπαθώ ιδιαίτερα και το παρακολουθώ. Εντάξει τι να πω; Δεν είναι το αγαπημένο μου πρόγραμμα»

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα με τον Γιάννη Σπαλιάρα από το Έλα Χαμογέλα

Γιάννης Σπαλιάρας: Συγκλονίζει με την αποκάλυψη - "Έχω κρύψει λεφτά από την εφορία!"

Ο Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκε καλεσμένος την Τρίτη στο Love it στον ΣΚΑΙ και έπαιξε ένα παιχνίδι ερωτήσεων στο οποίο αποκάλυψε πως έχει κρύψει χρήματα από την εφορία!

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης έπαιξε το παιχνίδι των δέκα "καυτών" ερωτήσεων και κάποιες απο αυτές έφεραν στο φως πράγματα αρκετά αποκαλυπτικά.

Aρχικά είπε «η πιο άκυρη φήμη που έχει κυκλοφορήσει, είναι ότι είμαι σνομπ και απρόσιτος…»! Ενώ αποκάλυψε ότι έχει πάρει μία τεράστια αμοιβή για μία παγκόσμια καμπάνια γυαλιών ηλίου «αλλά δεν θέλω να πω το νούμερο…»!

Ενώ δεν δίστασε να πει: «Έχω κρύψει χρήματα από την εφορία αλλιώς τι Έλληνας θα ήμουν;»!