Έκτακτο: Συνελήφθη ο Σφακιανάκης με ναρκωτικά και πιστόλι

Οι πρώτες πληροφορίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο: Συνελήφθη ο Σφακιανάκης με ναρκωτικά και πιστόλι

Στη σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, στην περιοχή της Αργυρούπολης.

Το περιστατικό έγινε στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής, όταν σε δειγματοληπτικό έλεγχο της ομάδας ΔΙΑΣ για τα μέτρα τήρησης του κορωνοϊού, σε μπλόκο που είχαν στήσει στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Ιασωνίδου,

Στην κατοχή του βρέθηκαν δύο γραμμάρια κοκαΐνης κι ένα πιστόλι.

Ο τραγουδιστής τέθηκε υπό κράτηση στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού και αύριο αναμένεται ότι θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: Protothema.gr

Νότης Σφακιανάκης: Δίνουν με τη γυναίκα του μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

Ο Νότης Σφακιανάκης και η σύζυγός του Κίλι δίνουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Προσπαθούν λοιπόν να αναζωπυρώσουν τον έρωτά τους!

Η σχέση του Νότη και της Κίλι είχε μπει στο pause αλλά απ'ότι βλέπουμε άρχισε ξανά να θερμαίνεται. Με την Κίλι είναι παντρεμένος επί 36 ολόκληρα χρόνια και η αγάπη μεταξύ τους ήταν, είναι και θα είναι δεδομένη.

σφακιανακης

Αφορμή για να έρθουν οι δυο τους ξανά κοντά υπήρξε ο πρόσφατος χαμός της μητέρας του Νότη, η οποία ξεψύχηκε στα χέρια του στο πατρικό του σπίτι στην Κω. Η γυναίκα του Κίλι, παραμέρισε κάθε διαφορά που τυχόν είχαν στην άκρη και "έτρεξε" για να βρεθεί στο πλευρό του και να του συμπαρασταθεί σε εκείνη τη δύσκολη στιγμή.

Τι συνέβη λοιπόν μεταξύ τους; Αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, το ζευγάρι ήρθε κοντά, συζήτησε πολύ, θυμήθηκε όλα όσα έχουν ανά τα χρόνια ζήσει μαζί, ευτυχισμένες στιγμές και στιγμές αγάπης και όλα αυτά φέρεται να τους έκαναν να σμίξουν και πάλι. έγκυεη πηγή που γνωρίζει καλά το ζευγάρι μίλησε στην εφημερίδα Espresso για την εξέλιξη αυτή.

Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά μεταξύ τους και να είναι και πάλι ευτυχισμένοι μαζί!