Ποιος Βασιλάκος; Με αυτό τον κούκλο τα είχε η Αντζελίνα πριν μπει στο Bachelor! Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Δείτε το πρόσωπό του για πρώτη φορά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ποιος Βασιλάκος; Με αυτό τον κούκλο τα είχε η Αντζελίνα πριν μπει στο Bachelor! Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Η Αντζελίνα που δηλώνει τρελή και παλαβή για τα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου πρόσφατα αποκάλυψε στο The Bachelor πως υπήρξε ένα βήμα πριν τον γάμο αφού είχε αρραβωνιαστεί με πρώην σύντροφό της! Εμείς ψάξαμε και σας βρήκαμε το πρόσωπο αυτού! Not bad...

Αυτός είναι ο πρώην της Αντζελίνας από το The Bachelor

Τον είχαμε δει στο τηλεπαιχνίδι “My man can” με το Γιώργο Λιανό, όπου το ζευγάρι είχε λάβει μέρος.

Ο Στάθης ήταν ο αρραβωνιαστικός της Αντζελίνας και όπως είχε αποκαλύψει οι δυο της ήταν ζευγάρι από όταν εκείνη ήταν 16 ετών. Μάλιστα τότε είχε μιλήσει και για τον τρόπο που γνωρίστηκαν. Ομολογουμένως ήταν ένα πολύ όμορφο αγόρι.

Αντζελίνα the Bachelor

The Bachelor πρώην σύντροφος Αντζελίνας

The Bachelor: Τα "καυτά" φιλιά της Αντζελίνας με τον Βασιλάκο στο ατομικό ραντεβού

Η Αντζελίνα ήταν για ακόμα μία φορά η τυχερή που βγήκε ατομικό ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο στο The Bachelor και τα καυτά φιλικά ανάμεσα τους δεν είχαν τέλος.

Πήγαν σε ένα υπέροχο κτήμα και μπήκαν στην κουζίνα για να φτιάξουν πίτσα σε ξυλόφουρνο. Αφού έφτιαξαν τις πίστες τους διασκεδάζοντας, απόλαυσαν το φαγητό τους.

Μπορεί στην αρχή να ήταν ανήσυχη, καθώς δεν κέρδισε τριαντάφυλλο που είναι η ασυλία για την βραδιά των Ρόδων, ωστόσο μετά τα καυτά φιλιά τους, ο Παναγιώτης Βασιλάκος της το έδωσε.

Η ηλικία και η καταγωγή της Αντζελίνας από το The Bachelor

Η Αντζελίνα είναι μία από τις είκοσι διαγωνιζόμενες γυναίκες που θα διεκδικήσουν τον Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκο. Είναι 20 χρονών και ασχολείται με την Κομμωτική.

Στο βιντεάκι της παρουσίασης της είπε: “Ονομάζομαι Αντζελίνα, είμαι 20 ετών. Ο σκοπός που ήρθα στο bachelor είναι για να διεκδικήσω τον bachelor”. “Το ιδανικό δείπνο θα το φανταζόμουν σε μία παραλία”. “Διεκδικώ πάντα αυτό που θέλω δεν αφήνω να πέσει σε άλλα χέρια”.

Στην πρώτη συνάντηση με τον Παναγιώτη τον ρώτησε αν είναι έτοιμος να κάνει οικογένεια. Όταν η απάντηση που πήρε ήταν “ναι”, τότε του είπε πως βρήκε το άλλο του μισό. Ο Παναγιώτης είπε: “Μου αρέσει πάρα πολύ που η Αντζελίνα έχει έρθει για να ερωτευτεί και είναι ωραίο αυτό”.

Στην επόμενη σχέση της αναζητά ερωτική χημεία και ειλικρίνεια! Αυτό που δεν αντέχει σε έναν άντρα είναι τα ψέματα, την αδιαφορία και τον εγωισμό. Θέλει ο άντρας να είναι παραδοσιακός, να παίρνει πρωτοβουλίες και να έχει αξίες. Της αρέσει να τη ζηλεύουν καθώς πιστεύει ότι αυτό δείχνει το ενδιαφέρον του άλλου. Θέλει ο σύντροφός της να τη κάνει να νιώθει μοναδική! Δηλώνει ανταγωνιστική και ετοιμοπόλεμη. Ο Bachelor της ανήκει και θα κάνει ότι περνάει από τα χέρια της για να τον σαγηνεύσει και να τον κάνει να την ερωτευτεί.