Big Brother: Έρχονται τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΙ με αυτή την αλλαγή στην ψηφοφορία

Τι θα συμβεί;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Έρχονται τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΙ με αυτή την αλλαγή στην ψηφοφορία

Στην σημερινή εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου Love it στον ΣΚΑΙ μάθαμε ένα μεγάλο spoiler για τα επεισόδια Big Brother που θα ακολουθήσουν μέσα στην εβδομάδα. Ο Μεγάλος Αδερφός αποφάσισε να αλλάξει ο τρόπος ψηφοφορίας και αυτό θα φέρει τα πάνω κάτω!

«Μια… μύγα θα τσιμπήσει σήμερα την Άννα Μαρία και θυμάται την προδοσία του Χρήστου Βαρουξή και έχει μια εντονότατη αντίδραση και στο δωμάτιο και εκτός. Ο Θέμης συνεχίζει να δημιουργεί κλίμα έντασης, απόψε στις 23:00 στον ΣΚΑΙ, σε Σοφία και Κεχαγιά. Η Σοφία δηλώνει ανακουφισμένη από την αναχώρηση της Παρασκευής, σαν να έφυγε ένα… βάρος από πάνω της.

Απόψε και αύριο στις 23:00, απόψε μια μικρή ιδέα θα πάρετε και αύριο θα εξελιχθεί, ο Big Brother αλλάζει όσα ξέραμε για την ψηφοφορία για την αποχώρηση. Τώρα που μείναμε λιγότεροι να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό και τι θα ζητήσει ο Big Brother», είπε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος. Μάθετε όσα δήλωσε η Ραμόνα μετά την αποχώρηση της.

Big Brother 2: Ποιος Μικρούτσικος; Γυναίκα στο τιμόνι της παρουσίασης

Μπορεί δημοσιεύματα να ήθελαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο να αναλαμβάνει την παρουσίαση του Big Brother 2, ωστόσο σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ σκέφτονται ένα γυναικείο πρόσωπο.

Μάλιστα, πρόσωπο που πρόσφατα είδαμε σε ένα από τα live και συγκεκριμένα στης Παρασκευής που μας πέρασε.

Αυτή είναι η γυναίκα που θέλουν στην παρουσίαση του Big Brother 2 αντί του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Είναι στις εισηγήσεις την παραγωγής προς το κανάλι, αν συνεχιστεί το Big Brother και την επόμενη σεζόν, θέλουν τη Ναταλί Κάκκαβα.

Δεν τίθεται θέμα παρουσίασης του Ανδρέα Μικρούτσικου, γιατί ο Ανδρέας πλέον έχει ριζικές διαφωνίες με το στήσιμο του παιχνιδιού» είπε, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Λεμπιδάκης στο ρεπορτάζ του!