Δείτε για πρώτη φορά την μαμά της Υβόννης Μπόσνιακ - Είναι ίδιες στο πρόσωπο

Για δείτε...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δείτε για πρώτη φορά την μαμά της Υβόννης Μπόσνιακ - Είναι ίδιες στο πρόσωπο

H Υβόννη Μπόσνιακ έχει πρωταγωνιστήσει το τελευταίο διάστημα στην τηλεόραση αφού την βλέπουμε στο Open και στο Style me up. H σχεδιάστρια με μια σειρά ερωτήσεων που δέχτηκε στο instagram μας αποκάλυψε τη μητέρα της και ανακαλύψαμε πως είναι ίδιες!

Ένα παιχνίδι με ερωτήσεις και απαντήσεις ήταν η αφορμή να δούμε την μητέρα της για πρώτη φορά. Μία από τις ερωτήσεις ήρθε από την πόλη Wiesbaden με την follower της Μπόσνιακ να δηλώνει πως την αγαπά πολύ μιας και οι δύο γεννήθηκαν στο ίδιο μέρος.

Η Υβόννη, δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με την μαμά της που κατοικεί εκεί και να δηλώσει πόσο πολύ της λείπει και το μέρος και η μαμά:

«Αχ πόσο μου λείπει η πόλη μου και η μαμά μου» Δείτε ωστόσο την φανταστική φωτογραφία της κόρης της,

Υβοννη μαμα
Υβοννη μαμα ιδιες

Υβόννη Μπόσνιακ: Τα "τσουχτερά" σχόλια για το GNTM 3 - "Κανένα σοβαρό πρακτορείο δεν..."

Η σχεδιάστρια Υβόννη Μπόσνιακ έδωσε συνέντευξη στο Enjoy και μίλησε για το Style Me Up αλλά και για το πως βλέπει το GNTM 3.

«Βλέπω τηλεόραση, λίγο από όλα, μου αρέσει να έχω άποψη για ό,τι συμβαίνει» σημειώνει χαρακτηριστικά η Υβόννη Μπόσνιακ. «Βλέπω πρώτα απ’ όλα το My Style Rocks, μια που εκεί συμμετέχει η υπέροχη Έλενα Χριστοπούλου. Όλη η επιτροπή είναι φανταστική. Και οι συμβουλές τους για τη μόδα και τα ντυσίματα πιστεύω ότι είναι σημαντικές και σωστές».

«Το GNTM είναι ένα φανταστικό τηλεοπτικό προϊόν που βοηθάει τα παιδιά που συμμετέχουν λόγω δημοσιότητας. Μερικά πράγματα φυσικά είναι υπερβολικά, δεν πιστεύω ότι έχουν σχέση με τη μόδα. Κανένα σοβαρό πρακτορείο μόδας δεν μπορεί να σε βάλει σε μια δοκιμασία που δεν θέλεις να συμμετέχεις, όπως π.χ. το να φοβάσαι το νερό ή τα έντομα. Απλά δεν θα πάρεις τη συγκεκριμένη δουλειά, αλλά θα πάρεις μια επόμενη την επόμενη ημέρα» πρόσθεσε η Υβόννη Μπόσνιακ.