Γεννητούρια στην ελληνική showbiz - Παρουσιαστής του ΣΚΑΪ έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Μεγάλες χαρές!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γεννητούρια στην ελληνική showbiz - Παρουσιαστής του ΣΚΑΪ έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα που κυκλοφόρησαν αφού εν πέσω lockdown είχαμε γεννητούρια στην ελληνική showbiz. Ένας πολύ αγαπημένος παρουσιαστής του ΣΚΑΪ έγινε για πρώτη φορά μπαμπά αφού η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το παιδάκι τους.

Αυτός ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, ο οποίος υποδέχθηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδί. Την αποκάλυψη εννοείται πως έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από την εκπομπή της. Λίγο πριν το τέλος ρώτησε τους συνεργάτες της «Γεννήσαμε τελικά;», με τον Μάνο Μαγιάτη να απαντάει: «Γεννήσαμε, γεννήσαμε». Δείτε εδώ και ποια παίκτρια του GNTM έγινε μαμά!

Παναγιώτης Χατζηδάκης παιδί

Baby boom στη showbiz - Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς

Ακόμα ένα υπέροχο baby boom είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του στην ελληνική showbiz, καθώς ένας γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε πως θα γίνει μπαμπάς σε λίγο καιρό με δύο πολύ ιδιαίτερες φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram του.

Το αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται πως είναι πολύ ευτυχισμένο με το νέο μέλος που θα προστεθεί σε λίγο καιρό στην οικογένειά του.

Αυτός ο Έλληνας τραγουδιστής ανακοίνωσε πως θα γίνει μπαμπάς

Ο λόγος για τον Zanis των Knock Out, ο οποίος θα γίνει μπαμπάς αφού η αγαπημένη του, Μαρία Αγγελάτου είναι έγκυος.

«Και ναι, είμαστε έγκυες! Ένα νέο, πιο όμορφο κεφάλαιο ξεκινάει στη ζωή μας γιατί πλέον από δύο γινόμαστε τρείς. Τη θέση του εγωισμού παίρνει η αυταπάρνηση και η ανιδιοτελής αγάπη. Τίποτα δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο και τίποτα δεν θα είναι βαρετό!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του. Το πρώτο του παιδί περιμένει ακόμα ένα αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Και ναι, είμαστε έγκυες! Ένα νέο, πιο όμορφο κεφάλαιο ξεκινάει στη ζωή μας γιατί πλέον από δύο γινόμαστε τρείς. Τη θέση του εγωισμού παίρνει η αυταπάρνηση και η ανιδιοτελής αγάπη. Τίποτα δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο και τίποτα δεν θα είναι βαρετό! . . . #babycoming #baby #babyonboard #happy #happiness #family #newmember #blessed #cantwaittomeetyou #parentstobe #babyno1 #the3ofus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Knock Out (@zanis_knockout_official) στις

Διάσημη ξανθιά καλλονή είναι έγκυος και αποκάλυψε το φύλο του μωρού με τον υπέρηχο

Ξανθιά διάσημη καλλονή, είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της και ανυπομονεί να το κρατήσει στην αγκαλιά της. Μάλιστα, αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει με τον υπέρηχο.

Την ευχάροστη είδηση είχε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες ο γιος της κρατώντας μια φωτογραφία του όπου κρατάει τον υπέρηχο της μαμάς του.

Ο λόγος για την διάσημη fashion blogger, Chiara Ferragni, η οποία καθημερινά πραγματοποιεί διάφορες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή τη φορά ωστόσο, έκανε γνωστό πως περιμένει κοριτσάκι, γράφοντας «Γεια σου μικρό μου γλυκό κορίτσι».