«Ράγισε καρδιές» η Χριστίνα Αλεξανιάν για τον Μηνά Χατζησάββα - «Σε αγαπώ από απόσταση...»

Η σπαρακτική ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ράγισε καρδιές» η Χριστίνα Αλεξανιάν για τον Μηνά Χατζησάββα - «Σε αγαπώ από απόσταση...»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Αλεξανιάν μίλησε για τον χαμό του καλού της φίλου, Μηνά Χατζησάββα και «ράγισε» τις καρδιές όλων των διαδικτυακών της φίλων, ξεκαθαρίζοντας πως τον αγαπάει έστω και από «απόσταση».

Η αγαπημένη ηθοποιός δεν ξεχνά ποτέ τον Μηνά Χατζησάββα και έτσι σήμερα, του έστειλε ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα που συγκίνησε τους followers της.

«Ο χρόνος δείχνει πως δεν εξοικειώθηκα με την απουσία σου. Μηνάκο μου πολύτιμε θα σου χρωστάω πάντα ότι ήσουν ο πρώτος που πίστεψε στο όνειρο μου. Σε αγαπώ έστω και από απόσταση. Μηνας Χατζησαββας», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Χριστίνα Αλεξανιάν.

Θυμίζουμε πως η Χριστίνα Αλεξανιάν, πρωταγωνίστησε πέρυσι, στη μεγάλη επιστροφή της αγαπημένης σειράς, «Λόγω Τιμής». Δείτε εδώ το συγκινητικό "αντίο" της στην σειρά.

Χριστίνα Αλεξανιάν Μηνάς Χατζησάββας

Χριστίνα Αλεξανιάν: Συγκίνησε με τα λόγια της για τον Μηνά Χατζησάββα - «Και που δεν είναι στη ζωή...»

Η Χριστίνα Αλεξανιάν μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Σημείο Συνάντησης» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον "θεατρικό της πατέρα", Μηνά Χατζησάββα, ο οποίος μπορεί να μην είναι στη ζωή, ωστόσο ακόμα τη συντροφεύει πνευματικά, με την ηθοποιό να προκαλεί μεγάλη συγκίνηση με τα λόγια της.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Αλεξανιάν, μίλησε για την υπέροχη εμπειρία της, και για το ταξίδι που πραγματοποίησε στην Καππαδοκία, όπου εντόπισε το σπίτι των προγόνων της.

Με καταγωγή από την Αρμενία, η Χριστίνα Αλεξανιάν, θέλησε να βρει και πάλι τις ρίζες της, και έτσι μαζί με τον αγαπημένο της φίλο, Μηνά Χατζησάββα, ο οποίος ήταν επίσης Αρμένιος, ταξίδεψαν στην περιοχή και "ξύπνησαν" τις αναμνήσεις τους.

Μόλις η συζήτηση πήγε στον Μηνά Χατζησάββα, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ξεκαθάρισε, πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που της άλλαξε τη ζωή, μιας και την έκανε να ασχοληθεί με την υποκριτική.