Για πρώτη φορά: Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της Νικολέττας του The Bachelor!

Πώς σας φαίνεται το δωμάτιό της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για πρώτη φορά: Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της Νικολέττας του The Bachelor!

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει η Νικολέττα θα είναι η νικήτρια του πρώτου The Bachelor - δείτε εδώ φωτογραφίες! Αφού ήδη σας έχουμε αποκαλύψει πολλά πράγματα για την ζωή της είπαμε να εμβαθύνουμε λίγο και με ένα γρήγορο πέρασμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram βρήκαμε φωτογραφίες που μας δείχνουν το σπίτι της.

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες η Νικολέττα έχει μια αξεπέραστη αγάπη για τον χορό και η αλήθεια είναι πως τα ανοίγματά της είναι εντυπωσιακά! Ωστόσο εσείς προσπαθήστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στο σπίτι, που είναι και το θέμα μας, αλλά βάζουμε στοίχημα πως... δεν θα μπορέσετε!

Φωτογραφίες που μαρτυρούν το σπίτι της Νικόλ από το The Bachelor

The Bachelor νικόλ

The Bachelor νικόλ σπίτι

The Bachelor νικόλ δωμάτιο

The Bachelor νικόλ ακροβατικά

The Bachelor νικόλ χορός

The Bachelor νικόλ instagram

Μπακούρι ξανά ο Βασιλάκος - Χώρισε με τη Νικολέττα ακόμα δεν τελείωσε το The Bachelor

Τα γυρίσματα του The Bachelor έχουν τελειώσει εδώ και αρκετές εβδομάδες και πρώτο το Youweekly.gr σας αποκάλυψε φωτογραφίες που μαρτύρησαν την κοκκινομάλλα Νικολέττα! Η νικήτρια του παιχνιδιού, όμως, δεν το χάρηκε για πολύ αφού όπως αναφέρουν πληροφορίες μου δεν είναι πια με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Τι συνέβη με τη Νικολέττα και τον Παναγιώτη από το The Bachelor

Μπορεί τα πάντα στην αρχή να έμοιαζαν ιδανικά και ο Παναγιώτης να ήταν ξετρελαμένος με την επιλογή του όμως λίγες εβδομάδες μετά και με καθημερινή τριβή στην πραγματική ζωή και οι δυο συνειδητοποίησαν πως οι χαρακτήρες τους και τα ενδιαφέροντά τους διαφέρουν αρκετά.

Η πηγή μου μού αποκάλυψε και σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's Blog του Youweekly.gr πως οι δυο τους αποφάσισαν να διακόψουν την όποια σχέση και να την κρατήσουν μόνο για τηλεοπτικούς λόγους. Δηλαδή μην εκπλαγείτε αν τους δείτε μαζί πουθενά σε καμία εκπομπή του ALPHA να ζουν τον έρωτά τους.

Το κανάλι, άλλωστε, είχε ξεκαθαρίσει πως μέχρι να μεταδοθεί ο Τελικός και για λίγους μήνες μετά οι δυο τους πρέπει να θεωρούνται ζευγάρι και να μη μαθευτεί πως χώρισαν.