GNTM 3 - highlights 30/11: Η τούμπα του Έντουαρντ, η αποκάλυψη της σχέσης μέσα στο σπίτι & η αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3 - highlights 30/11: Η τούμπα του Έντουαρντ, η αποκάλυψη της σχέσης μέσα στο σπίτι & η αποχώρηση

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό 30/11 επεισόδιο του GNTM 3. Οι παίκτες, είδαν τους γονείς τους, ενώ αποκαλύφθηκε η σχέση "βόμβα' μέσα στο σπίτι. Βέβαια, μην ξεχνάμε και την αποχώρηση. Ενώ, viral έγινε η τούμπα του Έντουαρντ.

Στο επεισόδιο του GNTM 3, ο Γιώργος Καράβας και η Ζενεβιέβ Μαζαρί «λύγισαν» on camera, όταν είδαν τα παιδιά να συναντούν τους γονείς τους. Οι δύο τους δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τα δάκρυα τους, στη συνάντηση της Ξένιας με τον μπαμπά της.

Οι παίκτες σήμερα βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία απαιτητική και άκρως συγκινητική διαδικασία καθώς μετά από καιρό συνάντησαν τους γονείς τους και κλήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Μετά την φωτογράφισή της με τον μπαμπά της, η Ξένια ξέσπασε σε κλάματα και οι δυο τους αγκαλιασμένοι μιλούσαν. Η σκηνή αυτή ήταν πολύ συγκινητική με αποτέλεσμα να δακρύσουν ο Γιώργος Καράβας και η Ζενεβιέβ αλλά και οι παίκτες που ήδη βρίσκονταν στο σετ.

GNTM 3: Πλάνταξε στο κλάμα ο Ηρακλής όταν είδε τη μητέρα του

Οι παίκτες σήμερα στο GNTM 3 συνάντησαν τους γονείς τους και το κλίμα ήταν εξαιρετικά συγκινητικό. Ο Ηρακλής συγκεκριμένα, είδε τη μαμά του και πλάνταξε στο κλάμα καθώς της έχει πολύ μεγάλη αδυναμία και δεν το κρύβει σε καμία περίπτωση.

Ο Ηρακλής έχει εξηγήσει και σε προηγούμενο επεισόδιο πως η μητέρα του ήταν ανέκαθεν το στήριγμά του - δείτε εδώ την εξομολόγησή του - και έτσι σήμερα δεν έκρυψε τη συγκίνησή του που την είδε ξαφνικά μπροστά του.

Μετά την φωτογράφιση μάλιστα ο Ηρακλής τόνισε πως το μόνο που μετανιώνει είναι που δεν έλεγε πιο συχνά στη μαμά του πόσο πολύ την αγαπάει.

Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε τη συγκινητική δοκιμασία με τους γονείς

Μετά από μία άκρως συγκινητική και απαιτητική δοκιμασία που πέρασαν στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 οι διαγωνιζόμενοι μαζί με τους γονείς τους, έγινε γνωστός ο παίκτης που κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Μετά το τέλος της δοκιμασίας, οι παίκτες είδαν τις φωτογραφίες τους και συνέχισαν να κλαίνε καθώς είχαν συγκινηθεί ιδιαίτερα.

Τελικά, νικητής αναδείχθηκε ο Ανδρέας ο οποίος κατάφερε να αντιγράψει ακριβώς τη φωτογραφία που είχε από την παιδική ηλικία του με τον μπαμπά του. Μαζί του στο έπαθλο πήρε τη Λία, η οποία εδώ και αρκετό καιρό καταφέρνει να βγει έξω με κάθε έπαθλο.

Απίστευτη τούμπα από τον Έντουαρντ - Ξέσπασε μόνος του σε γέλια

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, o Έντουαρντ ήταν ο τελευταίος που φωτογραφήθηκε με αποτέλεσμα να περιμένει μόνος τους μέσα στο δωμάτιο. Κάποια στιγμή λοιπόν έφαγε μία απίστευτη τούμπα και μιας και δεν ήταν κανείς μπροστά για να γελάσει, ξέσπασε μόνος του σε γέλια.

Το μοντέλο είχε μεγάλη απορία για το ποια ήταν η δοκιμασία που τον περίμενε ενώ κάποια στιγμή βαρέθηκε τόσο που άρχισε να μιλάει μόνος του.

«Ωραία, τώρα μείναμε οι δύο μας. Εγώ και η Μάρτζι. Την έψαχνα τότε που ήμουν στο δωμάτιό μου…Η Μάρτζι έφυγε και με άφησε μόνο μου, δεν έχω τι να κάνω και λέω να σκοτώσω τον χρόνο αυτό, Ξυπνήστε με όταν είναι η σειρά μου…

Δεύτερη μέρα που βρίσκομαι σε αυτό το δωμάτιο, δεν ξέρω τι συμβαίνει, δεν έχω αίσθηση του χρόνο, δεν έχω δει τον ήλιο. Τι ωραία θα ήταν να ήμουν έξω. Ακούω φωνές, ακούω βήματα. Δεν είναι κανείς, είναι η φαντασία μου… Τρελαίνομαι», είπε με χιούμορ ο Έντουαρντ.

Βγήκε στη «φόρα» η σχέση του Αιμιλιάνο με τη Μαριαγάπη - Οι αγκαλιές και οι ατάκες για τον έρωτα

Λίγο μετά την σημερινή φωτογράφιση της Μαριαγάπης στο GNTM 3, βγήκε στη «φόρα» η σχέση της με τον Αιμιλιάνο. Οι δυο τους έδωσαν μία μεγάλη αγκαλιά και ακούστηκαν μερικές ατάκες σχετικά με το πόσο ερωτευμένη είναι η Μαριαγάπη.

Η Μαριαγάπη δεν ήταν αρκετά συγκεντρωμένη και έτσι κάποια στιγμή ο φωτογράφος της είπε: «Δεν ξέρω αν είσαι ερωτευμένη, πάντως θέλω να συγκεντρωθείς σε εμένα».

Εκείνη σε δηλώσεις που έκανε στη συνέχεια είπε πως: «Ναι μπορεί να είμαι ερωτευμένη», ενώ ο Ηρακλής είπε πως τον τελευταίο καιρό τη βλέπει όλο και πιο ερωτευμένη.

Ο Αιμιλιάνο στη συνέχεια προσπαθούσε να τη βοηθήσει ενώ φωτογραφιζόταν και της έδινε συμβουλές, ενώ όταν κατέβηκε από τον γερανό την πήρε μία μεγάλη αγκαλιά.

Έριξε «σπόντα» ο Αιμιλιάνο για τη σχέση της Λίας και του Ανδρέα

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ο Αιμιλιάνο δε δίστασε να ρίξει τη δική του σπόντα για τη σχέση που έχει ο Ανδρέας με τη Λία. Πρόκειται για ένα θέμα που έχει συζητηθεί πολλές φορές μέσα στο σπίτι.

Ο Ανδρέας ήταν ο νικητής της δοκιμασίας επιβράβευσης και έτσι πήρε μαζί του στο έπαθλο τη Λία - δείτε εδώ. Ο Αιμιλιάνο σχολίασε το γεγονός ότι οι δυο τους βρίσκονται συνέχεια μαζί.

«Ο Ανδρέας διαλέγει την Λία. Νομίζω οφείλει να πάρει την Λία μετά από τόσες φορές που τον έχει πάρει μαζί της. Έχω καταλάβει ότι υπάρχει ένα ειδύλλιο μεταξύ Ανδρέα και Λίας. Σίγουρα όμως δεν θέλω να βάλω το χέρι μου στη φωτιά για κάτι τέτοιο γιατί η Λία έχει και ένα αγόρι από πίσω», είπε ο Αιμιλίανο στην κάμερα ενώ στη συνέχεια η Μαριαγάπη δήλωσε: «Φαντάζομαι πόσο άβολο θα ήταν για την Λία που είχε έρθει το αγόρι της χθες. Τώρα δεν ξέρω τι θα κάνει με τα συναισθήματά της, αλλά πρέπει να το βρει».

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε από τη μία τις καλύτερες προσπάθειες και από την άλλη, τον παίκτη που είχε τη χειρότερη φωτογραφία και δεν κατάφερε να παραμείνει μέσα στο σπίτι, μετά από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία.

Ενώπιον των κριτών βρέθηκαν η Μαριαγάπη και ο Δημοσθένης, οι δύο διαγωνιζόμενοι με τις χειρότερες προσπάθειες.

Τελικά την πόρτα της εξόδου είδε ο Δημοσθένης ο οποίος δεν κατάφερε να υλοποιήσει το κόνσεπτ. Δείτε εδώ ποιος παίκτης πήρε την καλύτερη φωτογραφία.

TAGS