Θρήνος για την οικογένεια του γνωστού ηθοποιού Κώστα Κρομμύδα

Η συγκινητική ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος για την οικογένεια του γνωστού ηθοποιού Κώστα Κρομμύδα

Ο πατέρας του πολυαγαπημένου ηθοποιού και συγγραφέα, Κώστα Κρομμύδα, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας σε ηλικία 92 χρονών τυλίγοντας στη θλίψη την οικογένειά του.

Ο Κώστας Κρομμύδας τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook το πρωί της Τρίτης. Ο ίδιος έγραψε: «Ο πατέρας μας έφυγε ήσυχα χθες βράδυ στα 92 του... έδωσε πολλές μάχες στη ζωή του, αλλά αυτή την τελευταία με τον κορωνοϊό δεν την κέρδισε. Αφήνει πίσω του παιδιά εγγόνια, δισέγγονα, αλλά και μια ζωή γεμάτη, χορτασμένη. Αυτό που μου σφίγγει τις τελευταίες ώρες την καρδιά είναι ότι πέρασαν εννέα μήνες χωρίς μια αγκαλιά, μια αγκαλιά που τελικά δεν θα ξανανιώσω ποτέ...».

πέθανε ο μπαμπάς του Κώστα Κρομμύδα

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ώρες εκδόθηκε και επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατο της Μαρίας Κωνσταντοπούλου.

Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας, Κώστας Κρομμύδας είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του και μάλιστα κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας τον περασμένο Απρίλιο, είχε συγκινήσει, όταν είχε ανεβάσει στο Instagram μία εικόνα από την βιντεοκλήση που έκανε στον 92χρονο πατέρα του, ο οποίος ζούσε μόνιμα στα Τρίκαλα.

«Στα 92 του πλέον ο πατέρας μου δεν δείχνει να ανησυχεί και πολύ για τον κορονοϊό. Το κάνουμε εμείς όμως γιατί απλά, έτσι πρέπει… η τεχνολογία μας επιτρέπει τουλάχιστον να βλεπόμαστε! Συμφωνήσαμε μόλις το κακό περάσει να πάω στα Τρίκαλα να τον πάρω και να πάμε μια μεγάλη εκδρομή με το αυτοκίνητο…» είχε γράψει ο Κώστας Κρομμύδας.

θρήνος για την οικογένεια του Κώστα Κρομμύδα

«Λύγισε» η φίλη του Κώστα Κρομμύδα για την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό - «Εύχομαι να βγω νικήτρια»

Είναι αλήθεια πως όλοι μας βιώνουμε τις πιο δύσκολες στιγμές λόγω κορωνοϊού. Καθημερινά αυξάνονται τα κρούσματα και οι νεκροί, το ίδιο και ο φόβος μας. Πολλά δημόσια πρόσωπα έχουν παραδεχθεί δημοσίως πως νοσούν από τον ιό. Το ίδιο έκανε και ο Κώστας Κρομμύδας, του οποίου η φίλη βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την περιπέτεια της φίλης του με τον κορωνοϊό, έχοντας φυσικά την άδεια της.

Η φίλη του Κώστα Κρομμύδα νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και πραγματικά η δήλωση της είναι σπαρακτική.

“Ίσως δίνω τη μεγαλύτερη μάχη που έδωσα μέχρι τώρα τη ζωή μου. Εύχομαι να βγω νικήτρια. Να προσέχετε όλοι εκεί έξω. Μακάρι να είχα τη δύναμη να βγω να φωνάξω σε όλους αυτούς και κάνουν θεωρίες συνωμοσίας” είπε χαρακτηριστικά.

Η φίλη του Κώστα Κρομμύδει νοσεί από κορωνοίό

Ο Κώστας Κρομμύδας έγραψε: "Φίλη και μέλος της κλειστής ομαδας, η οποία δίνει τη μάχη της με τον κορωνοϊό αυτή τη στιγμή σε νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη. Η ίδια μου ζήτησε να δημοσιοποιήσω την συνομιλία μας για τους λόγους που αναφέρονται στο μήνυμα της…. καλή δύναμη εύχομαι σε όλους και περαστικά σε όσους νοσούν."

Mετά από την συγκεκριμένη ανάρτηση, ο ηθοποιός δέχθηκε μια ποικιλία μηνυμάτων, με χαρακτηριστικό το παρακάτω:

Η φίλη του Κώστα Κρομμύδει λυγίζει με την περιπέτεια του με τον κορωνοιό