Όνειρο: Η πρώτη φωτογραφία από το σπίτι των νιόπαντρων Ζουγανέλη - Δημητρίου!

Στο σαλόνι τους έχουν ολόκληρο μπαρ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Όνειρο: Η πρώτη φωτογραφία από το σπίτι των νιόπαντρων Ζουγανέλη - Δημητρίου!

Όνειρο είναι το σπίτι της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου. Το νιόπαντρο ζευγάρι μετά το γάμο του που έγινε πριν από λίγους μήνες, απολαμβάνει αγκαλιά την καραντίνα. Στην πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε, είδαμε πως έχουν στο σαλόνι τους, ένα ολόκληρο μπαρ, άρα δεν τους λείπουν και πολύ τα... ξενύχτια στα κλαμπ.

Το ζευγάρι απολαμβάνει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή του. Μπορεί να θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο στα social media μοιράζεται διάφορες στιγμές τους.

Χθες λοιπόν, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το εντυπωσιακό σαλόνι του σπιτιού της με το οποίο πάθαμε πλάκα.

Δείτε εδώ 3 συγκλονιστικές φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου.

Μαζί με τον Σπύρο Δημητρίου, έφτιαξαν ένα απίστευτο μπαράκια που θα σας πάρει το μυαλό.

Σπύρος Δημητρίου Ελεονώρα Ζουγανελη σπίτι

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Περιμένει το παιδί του Σπύρου Δημητρίου;

Διαδίκτυο και τηλεόραση δεν σταματούν να παίζουν τον γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου. Πράγματι, ο γάμος τους ήταν παραμυθένιος και το ζευγάρι δείχνει να είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Φήμες την θέλουν να είναι έγκυος για αυτό και ο πατέρας της, Γιάννης Ζουγανέλης, έρχεται να τις επιβεβαιώσει ή να τις διαψεύσει.

Ο τραγουδοποιός παραχώρησε δηλώσεις στο «Ευτυχείτε» και απάντησε σε όλα αναφορικά με την πολυαγαπημένη του κόρη και το αν θα γίνει παππούς ή οχι!

Συγκεκριμένα είπε: «Ήρθα από τις Σπέτσες χαρούμενος που έγινε αυτό το γεγονός που είναι για εμένα γεγονός ζωής. Πάντα ευχόμουν η ζωή μου να συμπληρωθεί από τη μέλλουσα ζωή της θυγατέρας μου. Είναι μια από τις καλύτερες στιγμές. Απήλαυσα έναν παραδοσιακό γάμο, όμορφο με λίγο κόσμο λόγω covid. Έμαθα την περασμένη Δευτέρα ότι η κόρη μου θα παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο. Mε άφησε άναυδο. Δεν ήξερα πως θα γίνει ο γάμος τους».

Όσον αφορά τις φήμες που θέλουν τη γνωστή τραγουδίστρια να είναι έγκυος, ο Γιάννης Ζουγανέλης απάντησε: «Μακάρι να ήταν έγκυος. Ειλικρινά μακάρι να ήταν. Δυστυχώς δεν είναι».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: