Έσκασε τηλεοπτική "βόμβα": Ο ANT1 φέρνει πασίγνωστο τηλεπαιχνίδι

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έσκασε τηλεοπτική

Ένα τηλεπαιχνίδι "βόμβα" λέγεται πως θα επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση και συγκεκριμένα στον Ant1 που φέτος χαρακτηρίζεται από πολλές επιστροφές.

Η κυριότερη βέβαια έχει να κάνει με την επαναφορά της σειράς «Καφέ της Χαράς» στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, 15 χρόνια μετά το τέλος του.

Όπως όλα δείχνουν όμως οι επιστροφές θα συνεχιστούν. Είναι άλλωστε πολλά τα προγράμματα που έχουν αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και τα κανάλια σχεδιάζουν την επαναφορά τους. Έκτακτη ανακοίνωση από το κανάλι.

Ο λόγος όμως τώρα έχει να κάνει με τον "Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος". Ένα παιχνίδι που είχε πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο στο Mega και στην ΕΡΤ όσο και στον Alpha.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Realife» το τηλεπαιχνίδι είναι πολύ κοντά να ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 που έχει προβάδισμα για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων του. Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο «Εκατομμυριούχος» θα επιστρέψει από την JK Production του Γιάννη Καραγιάννη.

Από το Πρωινό με δική του εκπομπή στον ANT1!

Μια αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή Ευτυχείτε όσον αφορά την παρουσίαση του ριάλιτι "Φάρμα" στον ANT1. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως πρόσωπο του Πρωινού θα παρουσιάσει το παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα το ρεπορτάζ του Ευτυχείτε και του Χάρη Λεμπιδάκη αναφέρει πως η Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόκειται να βρίσκεται στο τιμόνι του παιχνιδιού. Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή αυτό αποκάλυψε:

«Να πω ότι δεν μιλάω τελευταία με τον Ουγγαρέζο και με έχει κάνει και unfollow… Τον πιάνουν τα ψυχολογικά του, αλλά δεν πειράζει, δεν έχουμε τσακωθεί. Για μένα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι το πιο αδικημένο πρόσωπο στον ΑΝΤ1…». Δείτε ωστόσο τον εντυπωσιακό στολισμού του Πρωινού!

YFSF All Star: Τα πρόσωπα που θα κάνουν χαμό στον ANT1

Ο ANT1 είναι πολύ κοντά στο να παρουσιάσει το YFSF All Star και τα πρόσωπα που φημολογούνται πως θα συμμετέχουν θα εκτοξεύσουν τα νούμερα τηλεθέασης!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στο «Ευτυχείτε» η Μπέττυ Μαγγίρα έχει δεχτεί πρόταση για την κριτική επιτροπή. Ακόμη, παίκτες όπως ο Θανάσης Αλευράς, ο Κώστας Δόξας, και ο Λευτέρης Ελευθερίου οι οποίοι είναι παλιοί νικητές που είχαν αγαπηθεί πολύ από το κοινό λέγεται πως είναι τα πρόσωπα που το κανάλι θέλει να τα έχει στην ομάδα του.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ

TAGS