Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: "Ακούμπησε" ταβάνι το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο τους!

Φαντασμαγορικό!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης:

Έφτασε η στιγμή να στολίσει και το ζευγάρι Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους και φυσικά μοιράστηκαν αυτή τη στιγμή στα social media με ένα τρυφερό φιλί μπροστά από τον στολισμό.

Το ζευγάρι κάλεσε μερικούς καλούς φίλους και στόλισαν ένα πανύψηλο δέντρο με κόκκινα στολίδια και πολλά λαμπάκια. Φυσικά ο στολισμός δεν τελείωσε εκεί αφού τριγύρω από το δέντρο τοποθέτησαν καρυοθραύστες και Άγιους Βασίληδες ώστε να γίνει πιο φαντασμαγορικό το σκηνικό.

Αφού ολοκλήρωσαν την διακόσμηση, το ζευγάρι έβγαλε την πιο γλυκιά φωτογραφία με την Χριστίνα να δίνει ένα διλί στον Σάκη.

«Στολίσαμε και εμείς… Χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλους μας #aboutlastnight #christmas #itsthemostwonderfultimeoftheyear #christmastree #happyholidays», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα των στιγμιότυπων που πόσταρε στο instagram. Δείτε τη φωτογραφία της Χριστίνας 6 χρόνια πριν!

μπόμπα τανιμανίδης

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Η ερώτηση για την ερωτική τους ζωή που τους έφερε αμηχανία!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκαν καλεσμένοι στον Ant1 στους "Χιούστον το λύσαμε" και τον Φάνη Λαμπρόπουλο με τον Νικόλα Ράπτη. Οι δυο παρουσιαστές έκαναν μια πολύ προσωπική ερώτηση στο ζευγάρι και το έφεραν σε αμηχανία.

Σε ένα παιχνίδι που οι δυο καλεσμένοι έπρεπε να κλείσουν τα μάτια τους και να δεχτούν ερωτήσεις έγινε το αναπαντεχο!

Συγκεκριμένα οι δυο παρουσιαστές τους ρώτησα πιο είναι το πιο περίεργο μέρος που έχουν κάνει...έρθει πολυ πιο κοντά.

Στην αρχή το ζευγάρι "έμεινε" με την ερώτηση αλλά αργότερα η Χριστίνα για να σπάσει την αμηχανία είπε πως βρέθηκαν σε ένα μέρος με αρκετούς φοίνικες και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο και για ένα πλοίο!