Γιώργος Τσαλίκης: Δεν θα πιστέψετε τι έκανε στον αέρα του Πάμε Δανάη

Κι όμως!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Τσαλίκης: Δεν θα πιστέψετε τι έκανε στον αέρα του Πάμε Δανάη

Καλεσμένος στο Πάμε Δανάη ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος αισθάνθηκε πολύ άνετα κατά της διάρκεια της συνέντευξης και έκανε κάτι που άφησε άφωνο το πλατό!

Όσο ο τραγουδιστής μιλούσε με την Δανάη Μπάρκα για τις αναζητήσεις που κάνει ο κόσμος στο google με το όνομα του, ο καλλιτέχνης αισθάνθηκε πολύ άνετα και θέλησε να...βγάλει τα παπούτσια του!

"Παιδιά για κάποιο λόγο θέλω να βγάλω τα παπούτσια μου" είπε χαρακτηριστικά και κάθισε οκλαδόν στον καναπέ." ανέφερε ο Γιώργος Τσαλίκης και αυτή η διάθεση του τον οδήγησε λίγο μετά να τραγουδήσει live. Δείτε την απίστευη φάρσα του τραγουδιστή στον Νίκο Μουτσινά.

Γιώργος Τσαλίκης: Ρίχνει ευθύνες στην υπουργό πολιτισμού - "Δεν είναι καλή, δεν την βλέπω καν!"

Ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε καλεσμένος στο Χιούστον το Λύσαμε και μίλησε μεταξύ άλλων για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και ρίχνει ευθύνες στην υπουργό πολιτισμού.

Ο τραγουδιστής και Αντιδήμαρχος Περιστεριού δεν μάσησε τα λόγια του.

«Τι λιγότερο έχω από την τωρινή υπουργό Πολιτισμού. Είμαστε δέκα μήνες χωρίς δουλειά από τον Φλεβάρη και δεν βλέπω κάτι να γίνεται. Δεν είναι καλή η υπουργός Πολιτισμού. Δεν τη βλέπω καν. Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι του χώρου μας που από τον Φεβρουάριο δεν δουλεύουν.

Δεν ζούνε. Έχουν καταφύγει σε άλλα μέσα. Σε θείους, συγγενείς, γιαγιάδες. Δεν μιλάω για εμένα αλλά για τους συνεργάτες μου» είπε χαρακτηριστικά.

Γιώργος Τσαλίκης: Η οργισμένη απάντηση στον Αντώνη Αλεξανδρίδη και η εμπλοκή των δικηγόρων - "Μου επιτέθηκε..."

Ο Γιώργος Τσαλίκης έχει μιλήσει δημόσια για τον εκνευρισμό και τον θυμό που προκάλεσε όχι μόνο στον ίδιο αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, πρώην παίκτης του Big Brother.

Mάλιστα αυτό που δεν ξέρουμε είναι πως ο τραγουδιστής έχει κινηθεί πλέον νομικά απέναντι του καθώς ο παίκτης τον απείλησε λεκτικά.

«Προκάλεσε οργή σε όλη σχεδόν την κοινωνία! Εκανε δήλωση ακόμα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της χώρας! Τον απέπεμψε το κανάλι! Μου επιτέθηκε εχθές δημόσια γράφοντας «έρχεται η ώρα κλπ..» Δε θα το σχολιάσω ΠΟΤΕ Το έχουν αναλάβει οι δικηγόροι μου». Έγραψε ο τραγουδιστής σε ανάρτηση του στο twitter. Ακόμα μια παίκτρια του Big Brother "επιτέθηκε¨ στον τραγουδιστή

Εκτός εαυτού ο Γιώργος Τσαλίκης με το Big Brother - «Μικρέ βαρύμαγκα θα σου στείλω...»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Τσαλίκης έδειξε πως είναι πραγματικά εκτός εαυτού με τα όσα έγιναν με το Big Brother. Μάλιστα, απευθυνόμενος στον Αντώνη Αλεξανδρίδη ξεκαθάρισε πως είναι ένας «μικρός βαρύμαγκας».