House of fame: Τα πιο hot ονόματα θέλει ο ΣΚΑΙ στο τιμόνι του show

Όλο το ρεπορτάζ

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
House of fame: Τα πιο hot ονόματα θέλει ο ΣΚΑΙ στο τιμόνι του show

O ΣΚΑΙ είναι έτοιμος να παρουσιάσει νέα project και show κι ένα από αυτά είναι το House of Fame. Ωστόσο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα είναι ο παρουσιαστής αλλά ούτε και οι κριτές. Το ρεπορτάζ του Ευτυχείτε όμως αποκάλυψε πολλά!

Τρία ονόματα λέγεται πως κονταροχτυπιούνται για τα ηνία της παρουσίασης και αυτά είναι ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελένη Φουρέιρα και η Τάμτα.

Όσο για την κριτική επιτροπή σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σήμερα στο «Ευτυχείτε» ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή του Open, επικαλούμενος το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη, ο ΣΚΑΪ επιθυμεί για κριτές τον Γιάννη Πλούταρχο, τον Φοίβο, την Καίτη Γαρμπή και τον CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργο Αρσενάκο. Απίστευτο περιστατικό στο Ευτυχείτε - Έντρομη στις κάμερες του Open η Καινούργιου

Τάμτα: Θα παρουσιάσει γνωστό reality - "Έφαγε" τη θέση πασίγνωστου τραγουδιστή

Ο σταθμός ΣΚΑΙ ετοιμάζει εδώ και μέρες το reality House Of Fame και οι προτάσεις για τον παρουσιαστή είναι πολλές! Στο Ευτυχείτε έγινε η αποκάλυψη πως η Τάμτα δέχτηκε πρόταση και μάλιστα "έφαγε" την θέση πασίγνωστου τραγουδιστή.

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή Ευτυχείτε, ο Σάκης Ρουβάς επρόκειτο να παρουσιάσει το House of Fame, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει τελικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, η Τάμτα δέχτηκε πρόταση για να παρουσιάσει το νέο reality του ΣΚΑΪ! “Είναι ένα μουσικό παιχνίδι και ένας τραγουδιστής θα βοηθήσει πολύ ως παρουσιαστής” Δείτε τις ευχές της Τάμτα στην κόρη της!

ΣΚΑΙ: Ονόματα "φωτιά" στο πλευρό της Δούκισσας Νομικού

Στην τηλεόραση επιστρέφει η αγαπημένη, Δούκισσα Νομικού και σύμφωνα με το Πρωινό θα έχει στο πλευρό της στην εκπομπή Makeover ονόματα 'φωτιά".

Μετά από 3 χρόνια απουσίας αυτή το comeback - που θα γίνει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ - το περίμεναν πολλοί τηλεθεατές.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, το συμβόλαιο της θα έχει διάρκεια 2 χρόνων με δυνατότητα επέκτασης ακόμη 1 χρόνου. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσει στις 15 Δεκεμβρίου και η πρεμιέρα της αναμένεται να μεταδοθεί μέσα στον Ιανουάριο.

Όσον αφορά τους συνεργάτες της, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ θα είναι ο make up artist Παντελής Τουτουντζής, οι hair stylist Χρήστος Μπαϊραμπάς και Σοφία Νομικού και η ενδυματολόγος Έλενα Βαζούρα.

Ενώ να σημειώσουμε πως η εκπομπή επίσης, μετέφερε όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης της Έλενας Χριστοπούλου από το ριάλιτι.