Θρήνος για τον Πρίγκιπα Χάρι

Ο θάνατος που τον «τσάκισε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος για τον Πρίγκιπα Χάρι

Μεγάλο θρήνο βιώνει εδώ και μερικές ώρες ο Πρίγκιπας Χάρι καθώς έγινε γνωστό σήμερα πως έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών, η αγαπημένη του νονά και καλή φίλη της Βασίλισσας Ελισάβετ, Celia Vestey.

Η είδηση του θανάτου δημοσιεύθηκε στην Daily Telegraph. Η λαίδη Vestey ήταν στενή φίλη τόσο της βασίλισσας Ελισάβετ όσο και του πρίγκιπα Καρόλου, ενώ όπως έγινε γνωστό η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ήταν παντρεμένη με τον τρίτο βαρόνο Sam Vestey και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά. Τον Ουίλιαμ, τον Άρθουρ και τη Μαρία.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές μέρες, η σύζυγος του Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι έχασε το μωρό της.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Νέα επαγγελματικά νέα για το βασιλικό ζευγάρι, τον πρίγκιπα Χάρη και την Μέγκαν Μαρκλ. Το ζευγάρι ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Τα νέα τους επαγγελματικά βήματα ξεκίνησαν από τις ΗΠΑ, όπου πλέον έχουν εγκατασταθεί μόνιμα μετά το Megxit, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, που την περασμένη εβδομάδα υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας με το Netflix, ύψους 150 εκατ. δολαρίων. Το λαμπερό ζευγάρι σκέφτεται να δημιουργήσει εταιρεία παραγωγής ταινιών, ντοκιμαντέρ και παιδικών προγραμμάτων και δεν αποκλείει και την δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που «έφυγε» πρόωρα σε ηλικία 36 ετών, μετά από τροχαίο στο Παρίσι, τον Αύγουστο του 1997.

Ανώνυμες πηγές από το παλάτι μίλησαν στον βρετανικό Τύπο για τα νέα σχέδια του εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ και της Αμερικανίδας, πρώην ηθοποιού και εξέφρασαν τον φόβο πως ένα ντοκιμαντέρ για την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα από τον Χάρι και τη Μέγκαν θα μπορούσε να προκαλέσει εντάσεις στη σχέση του ζευγαριού με το παλάτι και ειδικότερα, στη σχέση του πρίγκιπα Χάρι με τον μεγαλύτερο αδερφό του και δεύτερο στη διαδοχή του θρόνου, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Βασιλική οικογένεια

Με δεδομένο πως, ήδη, έχει επέλθει ρήξη στη σχέση των δύο γιών του πρίγκιπα Κάρολου, μετά τον γάμο του Χάρι με τη Μέγκαν, με τα περισσότερα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου να αποδίδουν τη ρήξη στις συμβουλές του Ουίλιαμ προς τον Χάρι να σκεφτεί καλύτερα την πιθανότητα ενός γάμου με την Μέγκαν Μαρκλ, την εποχή που ο έκτος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου παρουσίασε στον μεγαλύτερο αδερφό του την Αμερικανίδα σύντροφό του, μια επιδείνωση στη σχέση των δύο γαλαζοαίματων δεν μπορεί να αποκλειστεί, αν ο Χάρι και η Μέγκαν πραγματοποιήσουν το ντοκιμαντέρ, χωρίς την άδεια του δούκα του Κέιμπριτζ.