Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother: Ο Κεχαγιάς «στόλισε» τον Γρηγόρη - Τα «τσουχτερά» σχόλια

Τεταμένες οι σχέσεις τους

Big Brother: Ο Κεχαγιάς «στόλισε» τον Γρηγόρη - Τα «τσουχτερά» σχόλια
News 01.12.2020 23:59
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother ο Δημήτρης Κεχαγιάς δε δίστασε να «στολίσει» τον Γρηγόρη μετά από μία συζήτηση που είχαν οι δυο τους. Μάλιστα έκανε μερικά αρκετά «τσουχτερά» σχόλια για τον άλλοτε καλό του φίλο.

Ο Γρηγόρης τον προσέγγισε προκειμένου να του εξηγήσει πως θέλει να περάσει αυτή τη βδομάδα στο σπίτι του μαζί με τους φίλους του και μακριά από τις κλίκες, αν και νωρίτερα είχε «κράξει» τον Κεχαγιά στον Ζακ.

Ο Κεχαγιάς τον άκουσε και συμφώνησε μαζί του, ωστόσο στη συνέχεια βρέθηκε με τη Σοφία και της μετέφερε όλα όσα είπαν χλευάζοντας τον Γρηγόρη.

Big Brother: Η σπόντα της Άννας Μαρίας στον Χρήστο - "Αυτό είναι ρουφιανιά, το έκανε και η Ραμόνα!"

Το χθεσινό 30/11 επεισόδιο Big Brother είχε πολλές εκρήξεις των παικτών καθώς η προηγούμενη ψηφοφορία και οι "κλίκες" νευρίασαν την Άννα Μαρία που τα έβαλε με τον Χρήστο Βαρουξή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χρήστος Βαρουξής έπιασε τον Δημήτρη Πυργίδη, αλλά και τη Σοφία Δανέζη και κατηγόρησε τον Γρηγόρη, αποκαλύπτοντας τους συζητήσεις που έχει κάνει πίσω από την πλάτη τους.

Τότε εκρηκτική Άννα Μαρία ξέσπασε στον Χρήστο.

«Δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις. Δεν είναι ωραίο να μεταφέρουμε ό,τι λέμε σε μια παρέα. Αυτό έκανε και η Ραμόνα και είναι ρουφιανιά. Σπιουνιά ρε. Το καταλαβαίνεις; Είσαι απαράδεκτος. Γιατί το έκανες αυτό ρε; Για να στεναχωρήσεις τον Μπένζι; Δεν θέλει να μάθει ρε ποιος τον ψήφισε. Παράλληλα, εκτός παιχνιδιού η Ραϊσα, καρφώνει τους παίκτες με στρατηγική.

Σου εμπιστεύτηκε κάτι ο Γρηγόρης, γιατί πήγες και το είπες; Ό,τι έκανε η Ραμόνα, κάνεις κι εσύ. Πας από το κακό στο χειρότερο. Κρίμα» είπε σε έντονο ύφος στον Χρήστο η Άννα Μαρία, ενώ την ίδια στιγμή εκείνος προσπαθούσε να την κάνει να ηρεμήσει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Η Αφροδίτη τα "χώνει" στον Πυργίδη - «Ήταν αγαπητός! Ξαφνικά όμως...»

Χάρης Βαρθακούρης: Απίστευτο "άδειασμα" στον Μικρούτσικο - "Μου λένε να μην του...

Share