Big Brother: Έσταξε «φαρμάκι» για τον Κεχαγιά ο Θέμης - «Ηρέμησε λίγο...»

Η στάση που τον εκνεύρισε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Έσταξε «φαρμάκι» για τον Κεχαγιά ο Θέμης - «Ηρέμησε λίγο...»

Τα νεύρα του Θέμη με τον Δημήτρη Κεχαγιά συνεχίζονται και στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother. Ο νεαρός παίκτης έσταξε κανονικό «φαρμάκι» για τον άλλοτε φίλο του και για την στάση που έχει αποφασίσει να κρατήσει μέσα στο παιχνίδι.

Ο Θέμης συζητούσε με τον Γρηγόρη για τα όσα γίνονται μέσα στο σπίτι με τον Κεχαγιά. Ο Γρηγόρης ενώ από τη μία έκραξε τον Κεχαγιά στον Ζακ - δείτε εδώ τι είπε - τον προσέγγισε αργότερα και του ζήτησε να τα βρουν.

Ο Θέμης από τη μεριά του έδειξε για ακόμα μία φορά πως η «παντελονάτη» στάση του Κεχαγιά τον έχει κουράσει καθώς δεν τη θεωρεί καθόλου ειλικρινή ενώ μίλησε για εκείνον με βαριές κουβέντες.

Big Brother: Η σπόντα της Άννας Μαρίας στον Χρήστο - "Αυτό είναι ρουφιανιά, το έκανε και η Ραμόνα!"

Το χθεσινό 30/11 επεισόδιο Big Brother είχε πολλές εκρήξεις των παικτών καθώς η προηγούμενη ψηφοφορία και οι "κλίκες" νευρίασαν την Άννα Μαρία που τα έβαλε με τον Χρήστο Βαρουξή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χρήστος Βαρουξής έπιασε τον Δημήτρη Πυργίδη, αλλά και τη Σοφία Δανέζη και κατηγόρησε τον Γρηγόρη, αποκαλύπτοντας τους συζητήσεις που έχει κάνει πίσω από την πλάτη τους.

Τότε εκρηκτική Άννα Μαρία ξέσπασε στον Χρήστο.

«Δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις. Δεν είναι ωραίο να μεταφέρουμε ό,τι λέμε σε μια παρέα. Αυτό έκανε και η Ραμόνα και είναι ρουφιανιά. Σπιουνιά ρε. Το καταλαβαίνεις; Είσαι απαράδεκτος. Γιατί το έκανες αυτό ρε; Για να στεναχωρήσεις τον Μπένζι; Δεν θέλει να μάθει ρε ποιος τον ψήφισε. Παράλληλα, εκτός παιχνιδιού η Ραϊσα, καρφώνει τους παίκτες με στρατηγική.

Σου εμπιστεύτηκε κάτι ο Γρηγόρης, γιατί πήγες και το είπες; Ό,τι έκανε η Ραμόνα, κάνεις κι εσύ. Πας από το κακό στο χειρότερο. Κρίμα» είπε σε έντονο ύφος στον Χρήστο η Άννα Μαρία, ενώ την ίδια στιγμή εκείνος προσπαθούσε να την κάνει να ηρεμήσει.