GNTM 3: Κοινή μετακόμιση για Ρασέλ - Δημοσθένη! Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Ο φακός του περιοδικού You τους "τσάκωσε"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 3: Κοινή μετακόμιση για Ρασέλ - Δημοσθένη! Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή για διαφορετικούς λόγους... Ο μεν Δημοσθένης κέρδισε αμέσως τον τίτλο του «Γύπα», αφού δήλωσε στην οντισιόν του GNTM 3 ότι αναλαμβάνει πάντα το «γύπινγκ» (καμάκι) όταν βρίσκεται σε παρέα με φίλους, η δε Ρασέλ για την καταγωγή της και το bullying που δέχτηκε γι' αυτόν το λόγο.

Από το παιχνίδι φάνηκαν να έρχονται πιο κοντά και να συζητούν πολύ συχνά για προσωπικά τους θέματα, κάτι που οδήγησε μερικούς να αναρωτηθούν αν είναι ζευγάρι. Ωστόσο αυτό δεν ισχύει, καθώς, όπως μας επιβεβαίωσε και η Θεοδώρα Ρασέλ, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, είναι απλώς δύο πολύ καλοί φίλοι και συνεχίζουν να κάνουν παρέα μετά το παιχνίδι.

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για το περιοδικό You.

Ο φακός του YOU τούς συνάντησε στο Κολωνάκι, ενώ έκαναν βόλτα με το μηχανάκι του Δημοσθένη και παραλίγο να μην τους αναγνωρίσουμε, αφού η Ρασέλ είχε πλήρες... καμουφλάζ με μάσκα και κουκούλα!

Η μετακόμιση της Ρασέλ και η συνεργασία-έκπληξη με τον Δημοσθένη του GNTM 3

Κάνουν παρέα, μιλάνε σε καθημερινή βάση, ενώ ο Δημοσθένης τη βοήθησε με τη μετακόμιση που έκανε πρόσφατα. Πέρα απ' όλα αυτά, ενώνουν τις δυνάμεις τους και στο πεντάγραμμο! Η Ρασέλ επιστρέφει στο τραγούδι μετά από τέσσερα χρόνια (είχε κυκλοφορήσει ένα κομμάτι με τίτλο «Καυτά Φιλιά») και ο Δημοσθένης θα κάνει το ντεμπούτο του σε ρόλο-έκπληξη ως ράπερ. Ακούστε το νέο τους τραγούδι εδώ!

GNTM 3 Ρασέλ και Δημοσθένης σχέση

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ.