Τα πάνω κάτω στον ΑΝΤ1 - Διπλή αποχώρηση από τον σταθμό

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απολύσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τα πάνω κάτω στον ΑΝΤ1 - Διπλή αποχώρηση από τον σταθμό

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στον ΑΝΤ1 αφού μόλις ανακοινώθηκαν ότι αποχώρησαν από τον σταθμό δύο σημαντικά πρόσωπα.

Αναφερόμαστε στην Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων, Φαίη Κυριακοπούλου, η οποία αποχωρεί από τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ μετά από 20 χρόνια κοινής πορείας ενώ αποτελούσε μια από τις σημαντικότερες παρουσίες του σταθμού.

Η Δήμητρα Μπάκα ήταν το δεύτερο πρόσωπο που αποχώρησε από το γραφείου Τύπου, η οποία όμως δεν έχει κάνει ακόμη κάποια σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για απολύσεις και όχι παραιτήσεις. Η Φαίη Κυριακοπούλου έκανε γνωστή την είδηση με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Στο μεταξύ, ο ΑΝΤ1 έκανε μια έκτακτη ανακοίνωση για την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου!

Αυτή είναι η ανάρτηση της Φαίης Κυριακοπούλου

«Μετά από 20, κυριολεκτικά συναρπαστικά χρόνια, γεμάτα αναμνήσεις, απίθανες και πολλές εμπειρίες, στιγμές απαιτητικές αλλά πάντα υπέροχες, και συγκινήσεις, κλείνει ο κύκλος σήμερα στην Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ANTENNA.

Πάνω απ όλα, θα ήθελα να πω μέσα απ τη καρδιά μου ένα ζεστό και τεράστιο ευχαριστώ στον Πρόεδρο μας Theo Kyriakou. Από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε, με πίστεψε και με στήριξε σε όλα τα βήματα.

Μέσα σ αυτή την πολύχρονη πορεία , γνώρισα κάποιους σημαντικούς ανθρώπους, δημιουργικούς, άψογους επαγγελματίες και αφοσιωμένους στο καθήκον, που με έκαναν να αγαπήσω τη δουλειά μας στα Media και να εργαστώ με κέφι και πάθος παρά τις όποιες δυσκολίες συνάντησα. Έχω τη χαρά σήμερα με τους περισσότερους από αυτούς να έχω πλέον σχέσεις ζωής.

Last but not least, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες καθώς και τους δημοσιογράφους για την άψογη συνεργασία και τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί μοιραστήκαμε τις επιτυχίες, τις στενοχώριες άλλα και το όραμα της δημιουργίας ενός σύγχρονου τοπίου στα ΜΜΕ. C U Soon».

αποχώρηση φαίης κυριακοπούλου από τον ΑΝΤ1

Έσκασε τηλεοπτική "βόμβα": Ο ANT1 φέρνει πασίγνωστο τηλεπαιχνίδι

Ένα τηλεπαιχνίδι "βόμβα" λέγεται πως θα επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση και συγκεκριμένα στον Ant1 που φέτος χαρακτηρίζεται από πολλές επιστροφές.

Η κυριότερη βέβαια έχει να κάνει με την επαναφορά της σειράς «Καφέ της Χαράς» στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, 15 χρόνια μετά το τέλος του.

Όπως όλα δείχνουν όμως οι επιστροφές θα συνεχιστούν. Είναι άλλωστε πολλά τα προγράμματα που έχουν αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και τα κανάλια σχεδιάζουν την επαναφορά τους. Έκτακτη ανακοίνωση από το κανάλι.

Ο λόγος όμως τώρα έχει να κάνει με τον "Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος". Ένα παιχνίδι που είχε πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο στο Mega και στην ΕΡΤ όσο και στον Alpha.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Realife» το τηλεπαιχνίδι είναι πολύ κοντά να ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 που έχει προβάδισμα για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων του. Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο «Εκατομμυριούχος» θα επιστρέψει από την JK Production του Γιάννη Καραγιάννη.

TAGS