Τεστ κορωνοϊού για την Μαρίνα Πατούλη και τον γιο της - Ποιο ήταν το αποτέλεσμα;

Το ανακοίνωσε η ίδια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τεστ κορωνοϊού για την Μαρίνα Πατούλη και τον γιο της - Ποιο ήταν το αποτέλεσμα;

Μερικές ώρες πριν ο Γιώργος Πατούλης διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό, κάνοντας ο ίδιος γνωστή την είδηση μέσω Facebook. Για τον λόγο αυτό, τόσο η σύζυγος του, Μαρίνα, όσο και ο γιος τους έσπευσαν να κάνουν το τεστ.

Η Μαρίνα Πατούλη ενημέρωσε εξίσου τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook για την κίνηση αυτή καθώς και για το αποτέλεσμα του τεστ, το οποίο ήταν αρνητικό. Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες της συναντήσεις ενώ έχει σκοπό να προβεί και σε δεύτερο τεστ κορωνοϊού.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη για το τεστ κορωνοϊού

«Ο σύζυγός μου, Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βρέθηκε θετικός στον ‪Covid-19. Ως εκ τούτου, υποβλήθηκα τόσο εγώ, όσο και ο γιος μας, σε τεστ κορωνοϊού και τα αποτελέσματα και των δυο βγήκαν αρνητικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα ωστόσο, τηρώντας το πρωτόκολλο που έχει οριστεί, θα ακυρώσω κάθε προγραμματισμένη δραστηριότητά μου, μεταξύ των οποίων συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά κανάλια και επαγγελματικές συναντήσεις και θα παραμείνω σε απομόνωση για 3-4 ημέρες, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. Παράλληλα θα υποβληθώ άμεσα και σε 2ο τεστ προκειμένου να γνωρίζω 100% ότι παραμένω αρνητική στον ιό. Μαρίνα Πατούλη»

Τεστ κορωνοϊού για την Μαρίνα Πατούλη και τον γιο της

Δύσκολες ώρες για την Μαρίνα Πατούλη - «Καλό Παράδεισο...»

Δύσκολες ώρες περνάει η Μαρίνα Πατούλη και η οικογένεια της, καθώς έφυγε από τη ζωή η πεθερά της και έχουν βυθιστεί στο πένθος.

Η ίδια θέλησε να στείλει το δικό της αντίο στη μητέρα του συζύγου της, περιφερειάρχη Αττική, Γιώργου Πατούλη. Στο λογαριασμό της στο Facebook, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Καλό Παράδεισο στην αγαπημένη μας μητέρα και γιαγιά, μία δυναμική γυναίκα μάνα, πραγματική αγωνίστρια της ζωής. Την ευχαριστώ που μεγάλωσε και μου προσέφερε τον άνδρα της ζωής μου. Θα την θυμάμαι παντοτινά με αγάπη», και συγκίνησε.

Μαρίνα Πατούλη πεθερά πέθανε

Η εξόδιος Ακολουθία θα γίνει σε κλειστό κύκλο αύριο Πέμπτη, στη 13.00, στην Παναγίτσα στο Μαρούσι. Φυσικά, στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η σύζυγός του Μαρίνα Πατούλη, η οποία τον στηρίζει σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής του.

“Τα παιδικά μου χρόνια θα ήταν ευχή να μην τα περάσει κανένας. Ξέρετε, βρεθήκαμε με τον αδελφό μου εσώκλειστοι σε μια σχολή, από 3 έως 7,5 χρόνων. Κατόπιν βρεθήκαμε κοντά στη μητέρα μας και εργαστήκαμε μαζί της στο μαγαζί που διατηρούσε για να μας αναθρέψει. Αν δεν δουλεύαμε, δεν θα ζούσαμε. Απο τη ζωή έφυγε και γνωστή ηθοποιός!