Νίκος Μάνεσης: Δεν μάσησε τα λόγια του στον αέρα του Alpha - "Σπάω την πιάτσα και..."

Αφοπλιστικός!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νίκος Μάνεσης: Δεν μάσησε τα λόγια του στον αέρα του Alpha -

Καλεσμένος στην εκπομπή Direct στον Alpha με τον Τάκη Χατζή θα βρίσκεται απόψε ο Νίκος Μάνεσης ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του και μίλησε για τον τρόπο που δουλεύει στην εκάστοτε εκπομπή του.

«Το μόνο που σκέφτομαι είναι όσο μπορώ όσο περνάνε τα χρόνια να αποκτώ περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να κάνω παρεάκι με τα παιδιά μου και την οικογένειά μου. Εγώ ποτέ δεν είχα μεγαλεπήβολα σχέδια, να πάω να διευθύνω… Ποτέ, δεν με ενδιέφερε.

Παλιά έλεγαν ότι είμαι “αντιεξουσιαστής”, δηλαδή πάντα κοντραριζόμουν με τους διευθυντές για λόγους δουλειάς. Δεν είμαι καθόλου ιδιόρρυθμος. Σε ένα επάγγελμα, όπου υπάρχουν αρκετοί που κάνουν ότι δουλεύουν, υπάρχουν και μερικοί που δουλεύουν και τιμούν το ψωμί που τρώνε.

Δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα για την εργατικότητά μου και για τη γνώση μου για την τηλεόραση. Η ιδιορρυθμία μου είναι να σπάω την πιάτσα και να λέω ότι εγώ δουλεύω, μπορείς να ακολουθήσεις τους ρυθμούς μου;», είπε ο Νίκος Μάνεσης. Χαμός με τον Νίκο Μάνεση στον ALPHA - Σούσουρο στους διαδρόμους του σταθμού

Νίκος Μάνεσης: Οριστικό τέλος στην εκπομπή του - Η ανακοίνωση στον αέρα του ALPHA

Ο Νίκος Μανέσης, το πρωί του Σαββάτου, στην ενημερωτική του εκπομπή «Σαββατοκύριακο με Μανέση» ανακοίνωσε το οριστικό τέλος που έδωσε στο παρελθόν σε μια του εκπομπή.

Αναφερόμαστε στη ταξιδιωτική εκπομπή «60' Ελλάδα» για την οποία αποκάλυψε πως ο ίδιος ήταν αυτός που είπε το οριστικό τέλος επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «το 60′ Ελλάδα θα το κάνει άλλος… Θα το κάνει άλλος άνθρωπος, τώρα, όποτε… Εγώ παρέδωσα, τέλος».

Η αφορμή για αυτήν την αποκάλυψη ήταν ένα μήνυμα μιας τηλεθεάτριας ενώ παράλληλα έχει αναφερθεί και στο τέλος της εκπομπής Ώρα για Μελέτη αποχαιρετώντας την με ένα μήνυμα όλο νόημα!

Έπειτα, ο Νίκος Μανέσης πρόσθεσε:

«Το 60′ Ελλάδα έγινε και ήταν κάτι το οποίο δεν μπορεί να επαναληφθεί διότι ήταν ταξίδια δύο ημερών, παράγονταν υλικά της τάξεως των 30 ωρών με πέντε κάμερες μέσα σε δυο μέρες. Στη συνέχεια έπρεπε να δούμε όλο το υλικό, να μπούμε να κάνουμε τον κορμό, να μονταριστεί, να ετοιμάσουμε το επόμενο ταξίδι, να κάνουμε ραδιόφωνο, να κάνουμε δελτίο ειδήσεων και κάποια στιγμή δεν αντέχει το κορμί»

Και κατέληξε λέγοντας: «Με τις συνθήκες αυτές δεν γίνεται στην ελληνική τηλεόραση τέτοιου επιπέδου εκπομπή. Δεν μπορεί να γίνει».