Τα πάνω κάτω στο Open - Το τέλος της συνεργασίας με τον Νίκο Κοκλώνη;

Όσα ειπώθηκαν στο Happy Day

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τα πάνω κάτω στο Open - Το τέλος της συνεργασίας με τον Νίκο Κοκλώνη;

Σαν βόμβα έσκασε το πρωί της Τετάρτης από το Happy Day η είδηση πως ο παραγωγός και παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης σταματά να συνεργάζεται με τον σταθμό του Open.

Πιο συγκεκριμένα η Τίνα Μεσσαροπούλου ενημέρωσε πως στο τέλος αυτής της σεζόν ολοκληρώνονται οι παραγωγές του παρουσιαστή και η μόνη παραγωγή που θα του απομείνει θα είναι το Style me up.

Όλες οι υπόλοιπες εκπομπές, My Greece, The Booth και Γράμμα για εσένα πρόκειται να ολοκληρωθούν με τελευταία το Just the two of us που τον Δεκέμβρη κλείνει αυλαία.

Όσον αφορά το Έλα Χαμογέλα και το Ευτυχείτε, εκεί ο Νίκος Κοκλώνης είναι συμπαραγωγός. Απασφάλισε ο Νίκος Κοκλώνης για το εξώδικο της Ραχήλ Μακρή - «Έχει πληρωθεί για πέντε επεισόδια»

«Ό,τι ετοιμάζεται από τον Γενάρη και μετά στο Open δεν είναι από τον Νίκο Κοκλώνη. Ενδεχομένως από κάποια στελέχη του Open υπήρξε μια μικρή ενόχληση όταν κάποιες παραγωγές του Νίκου Κοκλώνη αντιμάχονταν η μία την άλλη» είπε, μεταξύ άλλων, η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία ωστόσο ανέφερε πως επικοινώνησε τόσο με το Open, όσο και με τον Νίκο Κοκλώνη, οι οποίοι διέψευσαν τις πληροφορίες περί αποχώρησης.

Μόλις έγινε γνωστό: Εκτός Open η Δέσποινα Βανδή - Τι γίνεται με το J2US

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την Δέσποινα Βανδή στο κανάλι του OPEN και το J2US αφού μόλις έγινε γνωστό πως η τραγουδίστρια πρόκειται να πάει σε άλλον κανάλι την νέα σεζόν.

Πιο αναλυτικά, ο κορωνοϊός οδήγησε σε πρόωρο φινάλε την ταξιδιωτική εκπομπή του OPEN “My Greece” και έτσι υπάρχουν σκέψεις να παρουσιάσει η Δέσποινα Βανδή το “Celebrity game night” στο MEGA με παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη.

Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει πως αυτό πρόκειται να συμβεί από τον Ιανουάριο και μετά αφού θα έχει ολοκληρωθεί το J2US. Δείτε το "άδειασμα" της Έφης Σαρρή στην Δέσποινα.