Ντόρα Μπακογιάννη για Σία Κοσιώνη: "Έχω μια νύφη που..."

Όλα όσα δήλωσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ντόρα Μπακογιάννη για Σία Κοσιώνη:

Αποψινή καλεσμένη στο «Direct» του Τάκη Χατζή αναμένεται να δούμε την Ντόρα Μπακογιάννη. Μάλιστα, το Happy Day πρόβαλλε ένα μικρό απόσπασμα από την συνέντευξη τους, κατά την οποία η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρεται κυρίως για την νύφη της, Σία Κοσιώνη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη άνοιξε την καρδιά της και προχώρησε σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Τάκη Χατζή, όπου μίλησε τόσο για θέματα πολιτικής όσο και την Σία Κοσιώνη, στην οποίας τον γάμο είχε κάνει μια «ανατριχιαστική» κίνηση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί έχω μια καταπληκτική νύφη. Είμαι πάρα πολύ τυχερή διότι έχω μια νύφη, την οποία καμαρώνω πολύ. Την καμαρώνω ως γυναίκα, ως επαγγελματία, ως σύντροφο και ως μάνα. Την καμαρώνω πραγματικά.

Τη βλέπω να βγαίνει στην τηλεόραση και να είναι όμορφη, λαμπερή… Τη βλέπω με τη φόρμα της να παίζει με τον Δήμο και με όλα τα παιδιά του Κώστα. Είμαι πάρα πολύ τυχερή» κατέληξε λέγοντας η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ντόρα Μπακογιάννη: Αποκάλυψε την αλήθεια για την σχέση της με την Σία Κοσιώνη! "Υπήρξα ανταγωνιστική ως..."

Στο Happy Day και τον Θάνο Βάγιο παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη Σία Κοσιώνη.

«Είναι φρίκη να με ξέρουν και τα μικρά παιδιά. Αντιλαμβάνομαι έτσι ότι τα χρόνια περνάνε. Δεν είχα σκοπό να μπω στην πολιτική, μπήκα μετά τη δολοφονία του Παύλου. Στην πολιτική με σύρανε οι Ευρυτάνες που ψηφίζουν στο πρόσωπό μου τον Παύλο. Στην Κρήτη έχουμε άλλη διάλεκτο και στην αρχή δεν καταλάβαινα τη διάλεκτο της Ρούμελης.

Όταν είμαστε όλη η οικογένεια μαζί τσακωνόμαστε για το φαγητό που οι μισοί κάνουν δίαιτα, όχι για την πολιτική. Η μάνα μου ήταν η μάνα κλώσα με τις τεράστιες φτερούγες. Η μάνα μου έλεγε τα “όχι”. Ο πατέρας μου μας “πέθαινε” στο διάλογο και παραδινόμασταν.

Είμαι κλασική εργαζόμενη μητέρα, έχω ατελείωτες τύψεις. Η μαύρη αλήθεια για το χρόνο που αφιερώνουμε στα παιδιά είναι η καλή ποιότητα, αλλά η ποσότητα λείπει. Δυστυχώς τα παιδιά μου δεν δέχονται να παρεμβαίνω στη ζωή τους.

Είμαι κλασική Ελληνίδα μάνα, ο γιος μου με κράζει παντού. Ο Παύλος αν ζούσε θα ήταν περήφανος για τα παιδιά του. Για τα 7 εγγόνια μου ξεκολλάει η καρδιά μου. Είμαι εξαιρετική πεθερά γιατί μπαίνω πάντοτε στα παπούτσια της νύφης μου και θεωρώ ότι αν θέλεις να έχεις, πρέπει να δεις τη νύφη σου σαν το παιδί σου.

Η Σία είναι εξαιρετικός άνθρωπος, καταπληκτική μητέρα, σκληρά δουλευταρού. Είναι πετυχημένη στη δουλειά της, 100% αφοσιωμένη στη δουλειά της. Υπήρξα ανταγωνιστική ως αδελφή πρωθυπουργού όταν αποφασίστηκε να μην είμαι στην κυβέρνηση για οικογενειακούς λόγους.

Ξαναβρήκα την ισορροπία μου όταν κατάλαβα ότι μπορώ να είμαι χρήσιμη χωρίς να είμαι στην κυβέρνηση», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.