Αναστασοπούλου - Οικονόμου: Ανακοίνωσαν on air πως θα κάνουν τεστ κορωνοϊού - Είχαν καλεσμένο τον Πατούλη

Όλα όσα δήλωσαν οι παρουσιαστές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αναστασοπούλου - Οικονόμου: Ανακοίνωσαν on air πως θα κάνουν τεστ κορωνοϊού - Είχαν καλεσμένο τον Πατούλη

Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου ανακοίνωσαν on air πως θα κάνουν το τεστ για τον κορωνοϊο γιατί είχαν καλεσμένο τον Γιώργο Πατούλη , ο οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό.

Οι παρουσιαστές του ΣΚΑΙ εμφανίστηκαν σήμερα σε διαφορετικές θέσεις και σε… απόσταση στο στούντιο της εκπομπής και δήλωσαν χαρακτηριστικά:

«Χωρίσαμε τα τσανάκια μας εδώ με τη Μαρία, γιατί είχαμε ένα κρούσμα στον ΣΚΑΪ, τον κύριο Πατούλη, που φιλοξενούσαμε στο στούντιό μας. Ο κύριος Πατούλης ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, μετά από μια συνάντηση που είχε με έναν Δήμαρχο στο γραφείο του και στην οποία τηρούνταν όλα τα μέτρα, όπως έγραψε και ο ίδιος. Κι εμείς εδώ θα πρέπει κάπως να προσαρμοστούμε ανάλογα. Βεβαίως και εδώ τηρούσαμε τα μέτρα, ο άνθρωπος ήρθε με τη μάσκα του και κάθισε στα 2 μέτρα μακριά από εμάς και περισσότερο. Δεν κουνήθηκε από τη θέση του, δεν άγγιξε κάτι, δεν τον χαιρέτησε κανείς…» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου στην έναρξη της εκπομπής και η Μαρία Αναστασοπούλου συμπλήρωσε: «Χρειάζεται να πάρουμε κάποια επιπλέον μέτρα για τις επόμενες ημέρες, για το επόμενο 24ωρο γιατί θεωρούμαστε επαφές. Είμαστε στην ιχνηλάτηση κανονικά».

Και στη συνέχεια, ο Δημήτρης Οικονόμου υπογράμμισε: «Θα κάνουμε τα τεστ κι εμείς, όπως προβλέπει το Πρωτόκολλο αύριο και τις επόμενες ημέρες. Δυο τεστ δεν κάνεις;» με τη Μαρία Αναστασοπούλου να προσθέτει με χαμόγελο: «Δύο τεστ στη σειρά με διαφορά λίγων ημερών και στη συνέχεια θα ξαναβρεθούμε…».

«Θα κάνουμε τον σταυρό μας να βγουν καλά τα αποτελέσματα κι από εκεί και πέρα προχωράμε μπροστά, γιατί δεν έχουμε πολλές επιλογές» είπε με χιούμορ καταλήγοντας ο παρουσιαστής.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

Τεστ κορωνοϊού για την Μαρίνα Πατούλη και τον γιο της - Ποιο ήταν το αποτέλεσμα;

Μερικές ώρες πριν ο Γιώργος Πατούλης διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό, κάνοντας ο ίδιος γνωστή την είδηση μέσω Facebook. Για τον λόγο αυτό, τόσο η σύζυγος του, Μαρίνα, όσο και ο γιος τους έσπευσαν να κάνουν το τεστ.

Η Μαρίνα Πατούλη ενημέρωσε εξίσου τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook για την κίνηση αυτή καθώς και για το αποτέλεσμα του τεστ, το οποίο ήταν αρνητικό. Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες της συναντήσεις ενώ έχει σκοπό να προβεί και σε δεύτερο τεστ κορωνοϊού.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη για το τεστ κορωνοϊού

«Ο σύζυγός μου, Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βρέθηκε θετικός στον ‪Covid-19. Ως εκ τούτου, υποβλήθηκα τόσο εγώ, όσο και ο γιος μας, σε τεστ κορωνοϊού και τα αποτελέσματα και των δυο βγήκαν αρνητικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα ωστόσο, τηρώντας το πρωτόκολλο που έχει οριστεί, θα ακυρώσω κάθε προγραμματισμένη δραστηριότητά μου, μεταξύ των οποίων συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά κανάλια και επαγγελματικές συναντήσεις και θα παραμείνω σε απομόνωση για 3-4 ημέρες, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. Παράλληλα θα υποβληθώ άμεσα και σε 2ο τεστ προκειμένου να γνωρίζω 100% ότι παραμένω αρνητική στον ιό. Μαρίνα Πατούλη»

Τεστ κορωνοϊού για την Μαρίνα Πατούλη και τον γιο της