Αναβλήθηκε επ' αορίστον η εκδίκαση της υπόθεσης του Νότη Σφακιανάκη

Το ανακοίνωσε το γραφείο του Αλέξη Κούγια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αναβλήθηκε επ' αορίστον η εκδίκαση της υπόθεσης του Νότη Σφακιανάκη

Αναβλήθηκε επ'αόριστον η εκδίκαση της υπόθεσης του Νότη Σφακιανάκη, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείου του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια.

Ο τραγουδιστής αναμενόταν να παραστεί σήμερα στην Ευελπίδων, ώστε να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου για τα αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση, ωστόσο ο Νότης Σφακιανάκης ζήτησε και έλαβε αναβολή λόγω των έκτακτων συνθηκών που ισχύουν εξαιτίας του κορωνοϊού. Στο μεταξύ, δείτε εδώ το καυστικό σχόλιο που έκανε η Έλενα Ακρίτα για την σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείο του Αλέξη Κούγια:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ενημερώνει ότι πριν από λίγη ώρα και κατόπιν συνεννοήσεως, την οποίαν είχε ο επικεφαλής του γραφείου μας κύριος Αλέξιος Κούγιας με την αρμόδια υπηρεσία της Εισαγγελίας Αθηνών που προσδιορίζει τις δίκες στην αυτόφωρη διαδικασία, η δικογραφία με κατηγορούμενο τον κύριο Νότη Σφακιανάκη δεν θα εισαχθεί σήμερα προς εκδίκαση και η εκδίκασή της αναβάλλεται αορίστως, αφού ο κύριος Νότης Σφακιανάκης έχει αφεθεί ελεύθερος και λόγω covid, η φύσις της υποθέσεως δεν είναι από αυτές, των οποίων επιτρέπεται η εκδίκασις με κυβερνητική απόφαση, γιατί κατά την κρίση του γραφείου μας και με τη σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας υπηρεσίας της Εισαγγελίας, δεν επιτρέπεται η εκδίκαση».

Πηγή: protothema.gr

Ασύλληπτο: Τι έκανε ο Σφακιανάκης στο αστυνομικό τμήμα

Τις τελευταίες μέρες σάλος έχει προκληθεί από την σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη για την υπόθεση των ναρκωτικών και την οπλοκατοχής. Αυτό που δεν ξέραμε όμως είναι τι έκανε μέσα στο αστυνομικό τμήμα ο τραγουδιστής όσο τον κρατούσαν.

Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή Ευτυχείτε όπου και μίλησε ο δικηγόρος του καλλιτέχνη Αλέξης Κούγιας για την ψυχολογία και τις αντιδράσεις που είχε. Δήλωσε λοιπόν, πως ο τραγουδιστής δεν παρέλειψε να μοιράσει αυτόγραφα σε όσους του ζήτησαν. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με χειροπέδες

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο πελάτης του ομολόγησε ότι κάνει χρήση ναρκωτικών. Παράλληλα όταν ρωτήθηκε για τη ψυχολογία του Νότη Σφακιανάκη, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Είναι μια χαρά. Δεν αρνήθηκε να δώσει και αυτόγραφα στον χώρο που κρατήθηκε το βράδυ.