Full in love η Rihanna - Αυτός είναι ο τυχερός που της έχει κλέψει την καρδιά

Αποκαλύφθηκαν όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Full in love η Rihanna - Αυτός είναι ο τυχερός που της έχει κλέψει την καρδιά

Η αγαπημένη όλων Rihanna φαίνεται να βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο αφού η ίδια δηλώνει φουλ ερωτευμένη. Ποιος είναι όμως ο τυχερός που κατάφερε να κλέψει την καρδιά της; Σίγουρα τον ξέρετε.

Η Rihanna και A$AP Rocky είναι το νέο ζευγάρι της σόου μπιζ και μάλιστα οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και χρόνια αλλά τελικά η φιλία τους δεν άργησε να προκύψει σε κάτι παραπάνω.

Σύμφωνα με το People και πηγές της ίδιας της τραγουδίστριας, η Rihanna και A$AP Rocky είναι πράγματι ζευγάρι αλλά η είδηση έγινε γνωστή πρώτα μέσω του Page Six που αποκάλυψε το ότι το περασμένο σαββατοκύριακο εντοπίστηκαν στην Νέα Υόρκη όπου και απολάμβαναν ένα δείπνο με φίλους.

Η Sun από το περσινό Ιανουάριο είχε αναφέρει ότι υπάρχει μεταξύ τους ένα φημολογούμενο ειδύλλιο, αλλά σύμφωνα με το E! η Rihanna δήλωνε ελεύθερη μετά το χωρισμό της από τον σύντροφό της και δισεκατομμυριούχο Hassan Jameel. Στο μεταξύ, η τραγουδίστρια είχε βρεθεί σε άθλια οικονομική κατάσταση!

Η τραγουδίστρια και ο ράπερ έχουν δώσει από κοινού πολλές συνεντεύξεις εντός του καλοκαιριού για την προώθηση της καμπάνια των Fenty Skin χωρίς φυσικά να αποκαλύψουν τίποτα για την σχέση τους.

ο καινούργιος σύντροφος της Rihanna

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» το σπίτι της Rihanna

Ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις και όπως όλα δείχνουν, «χτυπάει» ακόμα και τους celebrities, με τον πανίσχυρο ιό να κάνει την επίσκεψή του και στο σπίτι της γνωστής τραγουδίστριας, Rihanna, μιας και έγινε γνωστή η είδηση πως νόσησε ο μπαμπάς της.

Μπορεί η Rihanna με τον μπαμπά της να μην είχαν τις καλύτερες σχέσεις στο παρελθόν, φαίνεται ωστόσο πως πλέον είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ με την τραγουδίστρια να δείχνει τη μεγάλη αδυναμία που του είχε σε κάθε της κίνηση.

Με τον κορωνοϊό παλεύει εδώ και καιρό και ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος μάλιστα σήμερα το πρωί βγήκε μετά από μέρες από την εντατική.

Πριν από λίγο καιρό, η βρετανική εφημερίδα «The Sun», έκανε γνωστή την είδηση πως ο Ronald Fenty, πατέρας της δημοφιλούς τραγουδίστριας, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο ίδιος από τη μεριά του ξεκαθάρισε:

«Η κόρη μου Robyn μάθαινε κάθε μέρα νέα μου. Νόμιζα ότι θα πεθάνω για να είμαι ειλικρινής. Πρέπει να πω, πως σε αγαπώ τόσο πολύ Robyn. Εκανε τόσα πολλά για μένα. Εκτιμώ όλα αυτά που έχει κάνει».

Μάλιστα, ο 66χρονος συμπλήρωσε πως η Rihanna του έστειλε έναν ακριβό αναπνευστήρα στο σπίτι προκειμένου να τον βοηθήσει, ενώ φαίνεται να δώρισε στην πατρίδα της αναπνευστήρες αξίας άνω των επτακοσίων χιλιάδων δολαρίων.

Μετά από 14ήμερα καραντίνα που πέρασε, ο Ronald Fenty έκανε εν νέου το τεστ για τον κορωνοϊό και βρέθηκε αρνητικός.

Η στάση της Rihanna

Από τη μεριά της, η Rihanna θέλησε να δείξει πως είναι πολύ κοντά με τον μπαμπά της, βάζοντας τέλος σε όλες τις φήμες που ήθελαν τη σχέση τους να έχει περάσει από 40 κύματα.

Γι΄αυτό το λόγο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον μπαμπά της, μέσα από την οποία θέλησε να του εκφράσει τη στήριξή της και να τον ανεβάσει ψυχολογικά μιας και ο ίδιος κατά τη διάρκεια της ασθένειάς του πίστευε πως θα πεθάνει.