Πρόσωπο του J2US έχει δουλέψει σε γραφείο τελετών! Ποιος είναι;

Δεν σας πάει ο νους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρόσωπο του J2US έχει δουλέψει σε γραφείο τελετών! Ποιος είναι;

Ένα πολυσυζητημένο πρόσωπο του φετινού J2US αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός είχε δουλέψει σε γραφείο τελετών και μάλιστα έσκαβε λάκκους και.. έβαφε νεκρούς.

Ο λόγος για τον Θανάση Πασσά ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και συγκεκριμένα την Άννα Ζηρδέλη για την δουλειά που έκανε ότι ήταν μικρός.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Βεβαίως και έχω δουλέψει σε γραφείο τελετών, έβαφα… Σαν όλα τα παιδιά της ηλικίας μου ήθελα να κάνω μια καλοκαιρινή δουλειά κι επειδή έπιανε το χέρι μου, ήμουν εξαιρετικός στο σχέδιο, μου είπαν “θες να βάφεις;” λέω “τι να βάφω;” και μου λέει δέρμα.

Έβαφα νεκρούς, πώς κάνεις έτσι; Την πρώτη φορά που έβαψα έναν νεκρό ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρων γιατί μέχρι τότε άνοιγα απλά τρύπες, έσκαβα λάκκους» κατέληξε λέγοντας ο Θανάσης Πασσάς. Στο μεταξύ, απίστευτη δήλωση από πρόσωπο του J2US βγήκε στην φόρα!

Παραλήρημα στην Γλυφάδα - Παίκτης του J2us έτρεχε ημίγυμνος στους δρόμους!

Ο κακός χαμός επικράτησε πριν από λίγες ημέρες στους δρόμους της Γλυφάδας όταν ένας από τους πιο αγαπημένους και κούκλους συμμετέχοντες του J2us άρχισε να τρέχει ημίγυμνος για να γυμνάσει το κορμί του.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr - πάλι καλά! - ήταν εκεί και μπορείτε τώρα να απολαύσετε παρακάτω ένα άκρως καυτό στιγμιότυπο! Ο λόγος φυσικά για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο!

J2us  Νάσος Παπαργυρόπουλος

Βέβαια ο Νάσος Παπαργυρόπουλος δεν είναι πρώτη φορά που μας "σερβίρει" τους κοιλιακούς του! Δείτε φωτογραφίες εδώ.

Ποιος είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος που συμμετέχει φέτος στο J2us

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα ενώ έχει καταγωγή από τον Παρνασσό και την Κρήτη. Τελειώνοντας το σχολείο, σε ηλικία 18 ετών, ξεκίνησε να σπουδάζει οικονομικά ενώ ένα χρόνο μετά πέρασε στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Ελλάδα εγκαταστάθηκε στην Αμερική, αρχικά στην Νέα Υόρκη και αργότερα στο Λος Αντζελες, όπου έμεινε για τέσσερα χρόνια και παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής, σκηνοθεσίας και κινηματογράφου στο UCLA.

Το 2010, μετά το πέρας των σπουδών του, είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην κινηματογραφική ταινία του Νίκου Ζερβού με τίτλο "Show Bitch". Κατά τη διάρκεια της διαμονής του στην Αμερική πέρασε από οντισιόν για κάποιο ρόλο στις επιτυχημένες σειρές True Blood και "Spartacus". Παρόλο που έφτασε κοντά στο να επιλεγεί για τους ρόλους η άδεια παραμονής του στη χώρα στάθηκε εμπόδιο και τελικά επέστρεψε στην Ελλάδα.

Το 2014, συμμετείχε στην κινηματογραφική ταινία "Η Εξέγερση του Δεκέμβρη" ενώ στο θέατρο είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο musical "Rocky Horror Show" σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου λαμβάνοντας θετικές κριτικές. Τα επόμενα χρόνια ασχολήθηκε με τις οικογενειακές επιχείρησης εστίασης παραμερίζοντας την ιδιότητα του ηθοποιού. Το 2017 έλαβε μέρος στη ταινία του Νίκου Περάκη με τίτλο "Success Story" παίζοντας μαζί με τους Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Πάνο Μουζουράκη, Φιόνα Γεωργιάδη και άλλους.

Το 2018, ύστερα από πρόταση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, αποφάσισε να λάβει μέρος στον νέο κύκλο του reality επιβίωσης Survivor.Για το λόγο αυτό ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο, οπού πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του show, και έμεινε εκεί για 4,5 μήνες φτάνοντας μέχρι την τελική δωδεκάδα του παιχνιδιού.Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους δέχτηκε πρόταση από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 για να ενταχθεί στη νέα ομάδα του δεύτερου κύκλου του reality επιβίωσης Nomads η οποία θα περιείχε 8 πρώην παίκτες του Survivor. Τελικά αποδέχτηκε την πρόταση και μπήκε στο παιχνίδι όπου έμεινε για 1,5 μήνα κατακτώντας την 11η θέση