Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ρίγη συγκίνησης για τον ηθοποιό - Δεν κράτησε τα δάκρυα του

Τι συνέβη στον αέρα του Πρωινού;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ρίγη συγκίνησης για τον ηθοποιό - Δεν κράτησε τα δάκρυα του

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν το πρωί της Τετάρτης ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης ο οποίος στην αναφορά στο σπίτι του ηθοποιού δεν κρατήθηκε και ξέσπασε σε δάκρυα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που περνάνε οι ηθοποιοί την περίοδο που διανύουμε καθώς έχουν μείνει άνεργοι και δεν έχουν από πουθενά στήριξη.

«Οι καλλιτέχνες είναι όμηροι αυτή τη στιγμή, βάλλονται παγκοσμίως και θεωρώ χρέος μου… να βοηθήσω.

Οι θεατρίνοι είναι οικογένεια, πρέπει να μείνουν μια οικογένεια. Χρειάζεται να δίνουμε τη σκυτάλη ο ένας στον άλλον. Κάποιοι άνθρωποι ήταν εδώ, ενδεχομένως σε αυτά τα στούντιο και δημιουργούσαν και αύριο μεθαύριο μπορεί να βρισκόμαστε κι εμείς στη θέση τους», είπε πολύ συγκινημένος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Δείτε εδώ πως έμαθε ο Μπουρδούμης ότι θα γίνει μπαμπάς!

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Όλη η αλήθεια για την συμμετοχή του στο Σουηδικό "The Bachelor"

Το βράδυ της Πέμπτης ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2 Night Show, και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την συμμετοχή του στο Σουηδικό Bachelor.

Αρχικά, ο ηθοποιός δήλωσε πως το γεγονός αυτό διαδραμάτιστηκε πριν 3 χρόνια παρόλο που μαθεύτηκε τώρα και πως δέχτηκε να συμμετέχει καθαρά και μόνο για οικονομικούς λόγους και μόνο ως ηθοποιός, μιας και το ριάλιτι βασίζεται πάνω σε συγκεκριμένο σενάριο.

Συγκεκριμένα, είπε: «Αυτό ήταν μια τεράστια καραμπόλα. Βρέθηκα ξαφνικά σε ένα ταξίδι στη Στοκχόλμη και ήταν μια κυρία, Ελληνοσουηδέζα, και πιάνουμε την κουβέντα. Αυτή ήταν υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του μεγάλου χορηγού, ενός ταξιδιωτικού γραφείου. Τότε εγώ έκανα το Mamma Mia. Μέσα σε όλη τη συζήτηση μου είπε ότι είχε μια ιδέα. Εγώ δεν ήξερα τότε τι είναι το Bachelor.Πάω εκεί, την επόμενη ημέρα, με παίρνει ένας κύριος από τη Warner Bros. Μου είπε να κάνουμε ένα ραντεβού, ενώ εγώ είχα πάει για διακοπές. Βέβαια να ομολογήσω πως σε τέτοιο κτίριο δεν είχα ξαναπάει ποτέ.

Μου είπαν, λοιπόν για το Bachelor ότι έχει σενάριο, έχει σκαλέτα, δεν γίνεται κάτι τυχαίο. Κι αν γίνεται είναι βάσει συνθηκών που δίνονται στους παίκτες. Τότε ήταν η πέμπτη σεζόν. Και φτιάχνεται ένα σενάριο, με κάποιες ιδέες δικές μου. Μου είπαν να μπω μέσα και να κάνω ότι διδάσκω τα κορίτσια. Δε γυρίσαμε ταινία. Μου εξήγησαν τι είναι, μου είπαν τα οικονομικά και αφού μου τα είπαν, δέχτηκα να το κάνω. Αυτό λοιπόν θα γυριζόταν στα Σύβοτα και κανείς δεν είχε μάθει τίποτα. Έγινε το γύρισμα και όλα καλά. Έγινε εδώ το Bachelor και με ενημέρωσαν πως βρήκαν αυτό που έκανα στο σουηδικό»

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου: