Ο Σάββας Πούμπουρας έντυσε την κόρη του βοηθό του Άι Βασίλη - Θα «λιώσετε» με την φωτογραφία

Ότι πιο γλυκό!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Σάββας Πούμπουρας έντυσε την κόρη του βοηθό του Άι Βασίλη - Θα «λιώσετε» με την φωτογραφία

Ο Σάββας Πούμπουρας βιώνει την πιο ευτυχισμένη του περίοδο από τότε που ήρθε στον κόσμο η κορούλα του και έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του «χαζομπαμπά». Πολύ συχνά ο ίδιος δημοσιεύει φωτογραφίες με την μικρή και μάλιστα στην τελευταία την έντυσε βοηθό του Άι Βασιλή!

Ο παρουσιαστής είχε αποδείξει στα κοινωνικά δίκτυα πόσο σοβαρά έχει πάρει τον ρόλο του «σεφ» αλλά τελικά ο ρόλος του μπαμπά είναι εκείνος που μας έχει κλέψει την καρδιά.

Σε συχνή βάση ο Σάββας δημοσιεύει φωτογραφίες από οικογενειακές στιγμές, όπως αυτή που μας αποκαλύπτει τι κάνει μες το σπίτι του, και απλά «λιώνουμε» με το πόσο γλυκιά είναι η μικρούλα του.

Η τελευταία φωτογραφία που απεικονίζεται ο ίδιος με την κόρη του σε χριστουγεννιάτικη και χαρούμενη διάθεση και είναι απλά ότι καλύτερο έχουμε δει! Στην λεζάντα έγραψε: "Μένουμε που μένουμε σπίτι, (ούτε εμένα μου είναι ευχάριστο πίστεψέ με), τουλάχιστον το ευχαριστηθήκαμε. Εδώ με το αγιοβασιλάκι μου".

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία του Σάββα Πούμπουρα και της κορούλας του:

Ο Σάββας Μπούμπουρας έντυσε την κόρη του βοηθό του Άι Βασίλη

Μετακίνηση 6 για τον Σάββα Πούμπουρα και την πριγκίπισσα του

Μετακίνηση 6 για τον Σάββα Πούμπουρα και την πριγκίπισσα του με τον γνωστό παρουσιαστή να πηγαίνει μια βόλτα την κορούλα του. Τι έκανα μπαμπάς και κόρη μαζί;

Βόλτα με τη κόρη του βγήκε ο Σάββας Πούμπουρας που ανέβασε και ένα μικρό βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram. Ο γνωστός παρουσιαστής είναι φουλ ευτυχισμένος καθώς έχει πλέον την μικρή του πριγκίπισσα και έτσι βρέθηκε για λίγο έξω από το σπίτι, μαζί της.

Μια βόλτα στην λιακάδα, είπε λοιπόν να βγει ο Πούμπουρας, ο οποίος μας έδειξε και ένα μικρό στιγμιότυπο από την βόλτα που έκανε με το κοριτσάκι του, στον ήλιο. Ο ίδιος λοιπόν πάτησε το 6 και πέρασε μερικές στιγμές με την μπέμπα του, εκτός σπιτιού. Δείτε ωστόσο και τι είχε δει πρόσφατα για την οικογένειά του και έφριξε. Τα έκαναν άνω κάτω.

Σάββας Πούμπουρας βόλτα με κόρη