Δούκισσα Νομικού: «Φλογερή» η πρώτη ανάρτηση της μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ

Ποια ήταν τα λόγια της;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: «Φλογερή» η πρώτη ανάρτηση της μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ

Μετά την ανακοίνωση πως η Δούκισσα Νομικού επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια αποχής και συγκεκριμένα στο ΣΚΑΙ ήρθε και η πρώτη της φλογερή ανάρτηση!

Η Δούκισσα Νομικού είναι έτοιμη να παρουσιάσει το show μεταμορφώσεων και μάλιστα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού που με τα καλύτερα λόγια την καλωσορίζει.

Τώρα η παρουσιάστρια ντυμένη στα κόκκινα και πανέμορφη όπως πάντα ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό που γράφει χαρακτηριστικά:

"Ήθελα να σας πω Καλό Μήνα . Και ένα Μεγάλο Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα που μου έχετε στείλει .Είστε φοβεροί . Μου λείψατε #newbeginnings"

δουκισσα νομικου

ΣΚΑΙ: Ονόματα "φωτιά" στο πλευρό της Δούκισσας Νομικού

Στην τηλεόραση επιστρέφει η αγαπημένη, Δούκισσα Νομικού και σύμφωνα με το Πρωινό θα έχει στο πλευρό της στην εκπομπή Makeover ονόματα 'φωτιά".

Μετά από 3 χρόνια απουσίας αυτή το comeback - που θα γίνει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ - το περίμεναν πολλοί τηλεθεατές.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, το συμβόλαιο της θα έχει διάρκεια 2 χρόνων με δυνατότητα επέκτασης ακόμη 1 χρόνου. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσει στις 15 Δεκεμβρίου και η πρεμιέρα της αναμένεται να μεταδοθεί μέσα στον Ιανουάριο.

Όσον αφορά τους συνεργάτες της, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ θα είναι ο make up artist Παντελής Τουτουντζής, οι hair stylist Χρήστος Μπαϊραμπάς και Σοφία Νομικού και η ενδυματολόγος Έλενα Βαζούρα.

Ενώ να σημειώσουμε πως η εκπομπή επίσης, μετέφερε όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης της Έλενας Χριστοπούλου από το ριάλιτι.