Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ευχάριστες εξελίξεις για την Αγγελική Νικολούλη

Τι συνέβη με την παρουσίαστρια;

Ευχάριστες εξελίξεις για την Αγγελική Νικολούλη
News 02.12.2020 18:22
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί το 2020 να αποτελεί αντικειμενικά μία πολύ δύσκολη χρονιά για όλους, οι εξελίξεις ωστόσο που αφορούν την Αγγελική Νικολούλη είναι πολύ ευχάριστες αφού η παρουσιάστρια κυκλοφόρησε ένα νέο πολύ ενδιαφέρον βιβλίο.

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο, η Αγγελική Νικολούλη μετέφερε την ιστορία στο βιβλίο της, η οποία είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και πρόκειται να συγκλονίσει τους αναγνώστες της.

Σήμερα η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και μίλησε για το νέο της βήμα με τίτλο «Θα γίνω η σκιά σου», το οποίο έγραψε το καλοκαίρι και το χαρακτήρισε «το αγαπημένο της παιδί». Δείτε εδώ ποια είναι η υπόθεση που συγκλόνισε την Αγγελική Νικολούλη.

Ασύλληπτη αγωνία για την Αγγελική Νικολούλη - Τι συμβαίνει

Ασύλληπτη είναι η αγωνία για την Αγγελική Νικολούλη, καθώς εδώ και πολύ καιρό την "βασανίζει" η δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου και νέα στοιχεία ρίχνουν... φως στο τούνελ

Ερευνητές «οργώνουν» το βουνό και το νταμάρι κοντά στα Καμένα Βούρλα, μετά τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν και αναφέρουν πως η περιοχή είναι το σημείο καύσης και ταφής του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου.

«Υπάρχουν στοιχεία που μας φέρνουν εδώ. Προσπαθούμε να εμβαθύνουμε την έρευνα για να βρούμε ότι έχει απομείνει από τον Μάριο πριν γίνει το νέο δικαστήριο. Έχουμε φέρει μια ομάδα με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά. Πρώτα σαρώνουν την περιοχή και ύστερα την οριοθετούν. Την αναφορά των εκατό σελίδων με όλα τα στοιχεία που έχουμε, θα την παραδώσουμε σε μερικές εβδομάδες στους δικαστές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας στην εκπομπή.

«Διαθέτουμε σκυλιά τα οποία εξειδικεύονται στην ανίχνευση ανθρώπινων υπολειμμάτων. Μπορούν να εντοπίσουν ανθρώπινα οστά ακόμα και δώδεκα χρόνια πίσω», τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Element Security.

Από την άλλη, αυτός αποπειράθηκε να σκοτώσει την Αγγελική Νικολούλη. Στη «φόρα» τα στοιχεία του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εξαφάνιση 19χρονης Άρτεμις : Το Φως στο Τούνελ αποκαλύπτει - "Οι έρευνες της αστυνομίας..."

Αυτός αποπειράθηκε να σκοτώσει την Αγγελική Νικολούλη - Στη «φόρα» τα στοιχεία του

Share