Νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

Δεν φαντάζεστε τι ανέβασε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι στο οποίο μένει με τον μικρό Δήμο και τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη.

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει πολύ χρόνο στο σπίτι λόγω του lockdown και έτσι η παρουσιάστρια αποφάσισε να περάσει λίγο δημιουργικό χρόνο με τον εαυτό της το βράδυ που ο γιος της έπεσε για ύπνο.

Κάθισε λοιπόν στο υπέροχο σαλόνι της και παρακολούθησε μία ταινία στο Netflix, την οποία μάλιστα σχολίασε με τον καλύτερο τρόπο στην ανάρτησή της. Δείτε εδώ και την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη που έφερε ρίγη συγκίνησης.

Αυτό είναι το ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

«Τι κι αν έχει στα ράφια της δυο όσκαρ, τι κι αν την βαραίνουν τα 86 της χρόνια, όταν ο γιος σκηνοθετεί την μητέρα σύμβολο δεν μπορεί παρά το αποτέλεσμα να είναι συγκλονιστικό», έγραψε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Σία Κοσιώνη σπίτι

Ντόρα Μπακογιάννη για Σία Κοσιώνη: "Έχω μια νύφη που..."

Αποψινή καλεσμένη στο «Direct» του Τάκη Χατζή αναμένεται να δούμε την Ντόρα Μπακογιάννη. Μάλιστα, το Happy Day πρόβαλλε ένα μικρό απόσπασμα από την συνέντευξη τους, κατά την οποία η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρεται κυρίως για την νύφη της, Σία Κοσιώνη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη άνοιξε την καρδιά της και προχώρησε σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Τάκη Χατζή, όπου μίλησε τόσο για θέματα πολιτικής όσο και την Σία Κοσιώνη, στην οποίας τον γάμο είχε κάνει μια «ανατριχιαστική» κίνηση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί έχω μια καταπληκτική νύφη. Είμαι πάρα πολύ τυχερή διότι έχω μια νύφη, την οποία καμαρώνω πολύ. Την καμαρώνω ως γυναίκα, ως επαγγελματία, ως σύντροφο και ως μάνα. Την καμαρώνω πραγματικά.

Τη βλέπω να βγαίνει στην τηλεόραση και να είναι όμορφη, λαμπερή… Τη βλέπω με τη φόρμα της να παίζει με τον Δήμο και με όλα τα παιδιά του Κώστα. Είμαι πάρα πολύ τυχερή» κατέληξε λέγοντας η Ντόρα Μπακογιάννη.