Έξαλλη στο The Booth η Σοφία Μουτίδου - «Δέχθηκα χυδαία μηνύματα»

Η απάντηση της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαλλη στο The Booth η Σοφία Μουτίδου - «Δέχθηκα χυδαία μηνύματα»

Η Σοφία Μουτίδου φάνηκε να είναι πραγματικά έξαλλη σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της, The Booth, και έτσι θέλησε να απαντήσει στα «χυδαία», όπως τα χαρακτήρισε η ίδια, μηνύματα που δέχθηκε από μία διαδικτυακή της φίλη.

Αφορμή στάθηκε το χθεσινό τηλεφώνημα που δέχθηκαν στην εκπομπή από μία τρανς, τη Βανέσα. Η Σοφία Μουτίδου κάποια στιγμή της είπε: «Όταν ήσουν άντρας...», μία φράση που ενόχλησε ιδιαίτερα στα social media.

Η Σοφία Μουτίδου σήμερα απάντησε, αποκαλύπτοντας ότι δέχτηκε ακόμη και απειλητικά μηνύματα μέσα από τα social media: «Δεν προσβάλαμε κανέναν, αν είδατε προσβολή είναι καθαρά δικό σας θέμα. Δεν έχω καμία διάθεση ποτέ να προσβάλω κανέναν, είμαι κοντά με την ψυχή μου, με το σώμα μου και με τον λόγο μου.

Κάνουμε ό,τι μπορούμε! Αν παρεξηγούμαστε δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι είμαστε ελέφαντες. Μένουμε λίγο να μας φάνε οι λέξεις… Εχθές είδαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα τέτοιο θέμα. Είχε τα κότσια η Βανέσα να πει κάτι τέτοιο. Εμείς είμαστε κοντά της. Δέχτηκα χυδαία μηνύματα από μια κοπέλα στα social media, με απείλησε…», ενώ η παρουσιάστρια βγήκε εκτός εαυτού και στην εκπομπή της Δευτέρας.

Σοφία Μουτίδου: Η παρουσιάστρια του The Booth ποζάρει με crop top και το διαδίκτυο παραληρεί

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του The Booth Σοφία Μουτίδου είναι μια από τις πιο ακομπλεξάριστες γυναίκες της σόου μπιζ. Ποτέ δεν είχε πρόβλημα με το σώμα της και πάντα ενθάρρυνε τις γυναίκες να αγαπούν όπως είναι τους εαυτούς τους. Η ίδια μάλιστα, έχασε κάποια κιλά και δεν δίσταζε να ποζάρει με crop top.

Η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε ένα αντίστοιχο βίντεο στο κανάλι της στο youtube εξηγώντας πόσα κιλά έχασε και τον τρόπο που τα κατάφερε. Εξήγησε ότι πλέον ακολουθεί πιο υγιεινή διατροφή αλλά εξακολουθεί να μην ανεβαίνει στη ζυγαριά.

«Δεν ζυγίζομαι. Δεν ζυγίστηκα ποτέ όταν ξεκίνησα ούτε στην πορεία, ούτε σε κάθε εβδομάδα, ούτε τώρα στη φάση αυτή που είμαι και ούτε και όταν θα τελειώσω. Δεν θα ζυγιστώ ποτέ γιατί δεν μου έκανε ποτέ καλό το ζύγισμα», είπε. Το «άδειασμα» της Σοφίας Μουτίδου στον αέρα του The Booth - «Είναι πάρα πολύ άσχημη»!

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Αδυνατισμένη η σοφία μουτίδου