Μαρία Χάνου: Η Βέλη από την Μουρμούρα μας ξεναγεί στο σπίτι της - Αποκάλυψε τον συγκάτοικο της

Και δεν είναι αυτός που περιμένετε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μαρία Χάνου: Η Βέλη από την Μουρμούρα μας ξεναγεί στο σπίτι της - Αποκάλυψε τον συγκάτοικο της

Η Μαρία Χάνου ή αλλιώς Βέλη από το Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στη Φωλιά των Κου Κου και μας ξενάγησε.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί για ακόμα μια σεζόν στην επιτυχημένη σειρά του Alpha με συμπρωταγωνιστή τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη ή αλλιώς Άγγελο.

Αυτή τη φορά η Μαρία άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της και μας ξενάγησε στο όμορφο σπίτι της. Ο συγκάτοικός της όπως δηλώνει είναι ο αγαπημένος της σκύλος και πλέον έχει νέο χόμπι την κηπουρική όπου την ξεκίνησε στην προηγούμενη καραντίνα. Πασίγνωστη παρουσιάστρια εισβάλλει στη σειρά!

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Η επιχειρηματική κίνηση της Καίτης θα "αγριέψει" τον Ηλία

Απόψε στις 21:00 στον Alpha θα απολαύσουμε την αγαπημένη Μουρμούρα και οι εξελίξεις είναι πολλές με τα ζευγάρια να μη βρίσκουν την ησυχία τους.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, απόψε στις 21:00 στον Alpha.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Η Ξένια γνωρίζει μια εκδότρια που της προτείνει να γράψει βιβλίο για ένα γυναικείο θέμα. Κι ενώ η Ξένια χαίρεται, ο Μπάμπης τα βρίσκει σκούρα… Οι παλιοί συν-στρατιώτες του Μηνά έχουν μάζωξη κι εκείνος, προκειμένου να γλιτώσει το ταξίδι ως τον Πειραιά σκέφτεται να τους καλέσει στο Φόδελε. Λογαριάζει όμως χωρίς τη… μάνα του λόχου.

Η Καίτη δέχεται μια επαγγελματική πρόταση από τον Σάκη Μπάκα, τον γνωστό τοπικό επιχειρηματία, να ανοίξουν μαζί γραφείο τελετών. Ο Ηλίας, αφενός επειδή «αγριεύεται» μ’ αυτά και αφετέρου γιατί δεν εμπιστεύεται τον Μπάκα, προσπαθεί να πείσει την Καίτη να μην δεχτεί.

Η life coach προτρέπει τον Άγγελο να λέει πάντα αυτό που σκέφτεται. Έτσι η Βέλη θα ανακαλύψει για πρώτη φορά πράγματα που τον ενοχλούσαν και δεν έλεγε ποτέ.