Στιγμές ευτυχίας για Ζουγανέλη - Δημητρίου λίγο καιρό μετά τον γάμο

Για δείτε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στιγμές ευτυχίας για Ζουγανέλη - Δημητρίου λίγο καιρό μετά τον γάμο

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου βιώνουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους αφού πριν λίγο καιρό ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι μας αποκάλυψε πως περνάει την καραντίνα και η αλήθεια είναι ότι μας επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά πόσο αγαπημένοι είναι.

Πολύ συχνά, τόσο η Ελεονώρα όσο και ο Σπύρος δημοσιεύουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram βίντεο και φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές, με την συγκεκριμένη ανάρτηση της τραγουδίστριας να προκαλεί ρίγη συγκίνησης!

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Σπύρος Δημητρίου κάθισε στο πιάνο και έπαιξε για την αγαπημένη του ένα κομμάτι της Edith Piaf και φυσικά η Ελεονώρα δεν μπορούσε να μην τραγουδήσει.

Το βίντεο αυτό το δημοσίευσε η τραγουδίστρια στο instagram και έγραψε στη λεζάντα:

“Έχοντας κάποια όρεξη για ζωή
Αναμνήσεις…..
Τι να πω;
Τόσες νύχτες……
Τι να πω;
Πόσα μου λείπουν;
Πόσα φοβάμαι;
Πόσα αναζητώ;
Σπίτι. Θυμάμαι όσα αγαπώ και με κρατούν ζωντανή για όσα ονειρεύομαι .
Ευτυχώς υπάρχει αγάπη και αναμνήσεις!!!! @edithxpiaf
@jirashimosu και Πέτρο Ζούλια ευχαριστώ που χτυπήσατε την καρδιά μου και τώρα τολμώ να πω πως ακόμα πως παραμένω ζωντανή.
#home #singing #playmusic #mydog #mylove #mylife #edithpiaf #quarantine #stayhome #staysafe #memories @spyros_ddimitriou”

Ζουγανέλη - Δημητρίου στο πιάνο

Όνειρο: Η πρώτη φωτογραφία από το σπίτι των νιόπαντρων Ζουγανέλη - Δημητρίου!

Όνειρο είναι το σπίτι της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου. Το νιόπαντρο ζευγάρι μετά το γάμο του που έγινε πριν από λίγους μήνες, απολαμβάνει αγκαλιά την καραντίνα. Στην πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε, είδαμε πως έχουν στο σαλόνι τους, ένα ολόκληρο μπαρ, άρα δεν τους λείπουν και πολύ τα... ξενύχτια στα κλαμπ.

Το ζευγάρι απολαμβάνει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή του. Μπορεί να θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο στα social media μοιράζεται διάφορες στιγμές τους.

Χθες λοιπόν, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το εντυπωσιακό σαλόνι του σπιτιού της με το οποίο πάθαμε πλάκα.

Δείτε εδώ 3 συγκλονιστικές φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου.

Μαζί με τον Σπύρο Δημητρίου, έφτιαξαν ένα απίστευτο μπαράκια που θα σας πάρει το μυαλό.

Σπύρος Δημητρίου Ελεονώρα Ζουγανελη σπίτι