Τέλος τα ψέματα - Οι no make up φωτογραφίες της Καραβάτου χωρίς επεξεργασία

Σοκ!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέλος τα ψέματα - Οι no make up φωτογραφίες της Καραβάτου χωρίς επεξεργασία

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της σόου μπιζ χωρίς ποτέ να υπερβάλλει με την εμφάνιση και το στυλ της. Μάλιστα, μας επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά πόσο ακομπλεξάριστη είναι και δημοσίευσε φωτογραφία χωρίς ίχνος make up.

Η παρουσιάστρια, που μας κάνει παρέα κάθε πρωί μέσα από την Φωλιά των Κου Κου, πάντα επιλέγει φυσικό μακιγιάζ και ήπιους τόνους χωρίς να υπερβάλλει. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες πρόδωσε την τελική τετράδα του GNTM 3!

Το πρωί της Πέμπτης και λίγες ώρες μετά την εκπομπή της, η Κατερίνα Καραβάτου ξεφορτώθηκε όλο το μακιγιάζ της και δεν δίστασε να ποζάρει στον φακό απολύτως άβαφη και φυσική.

Έτσι, δημοσίευσε τις φωτογραφίες αυτές στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε στη λεζάντα: “Το #nofilter και το #nomakeup το καθολικό. Η μέρα συνεχίζεται φυσικά (διπλής). Καλή συνέχεια αγαπημένοι μου!”

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες της Κατερίνας Καραβάτου χωρίς ίχνος μακιγιάζ και επεξεργασία:

κατερίνα καραβάτου χωρίς ίχνος make up

κατερίνα καραβάτου χωρίς make up

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου: "Όταν δεν ακούς πια την καρδούλα που χτυπούσε μέσα σου..."

Με αφορμή την αποκάλυψη της Μέγκαν Μάρκλ για την αποβολή του δεύτερου παιδιού της, το Youweekly.gr έψαξε και βρήκε Ελληνίδες που είχαν βιώσει και μοιραστεί με το κοινό το δικό τους αντίστοιχο περιστατικό. Μια από αυτές ήταν και η Κατερίνα Καραβάτου, η παρουσιάστρια του STAR, της εκπομπής "Στην Φωλιά των Κου Κου".

Τα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου για την αποβολή που βίωσε

«Η μία εγκυμοσύνη μάλιστα ήταν προχωρημένη. Όταν έχεις ακούσει την καρδιά του μωρού που κυοφορείς και σε μία από τις επόμενες εξετάσεις δεν ακούς πια την καρδούλα που χτυπούσε μέσα σου, είναι πολύ ισχυρό το σοκ. Ήταν πολύ επώδυνη και η επέμβαση που έπρεπε να κάνω μετά. Γενικά ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, γιατί είχα μπει στη διαδικασία της σκέψης, ότι θα γεννηθεί το παιδάκι μου, Δεν είχα προηγούμενη εμπειρία, αυτή ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Σ΄αυτήν την περίπτωση, πάντα σκέφτεσαι «και αν δεν τα καταφέρω»;» είχε πει σε συνέντευξή της η Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε εδώ ποιες άλλες Ελληνίδες βίωσαν αυτή την απώλεια.