Έξαλλος στον αέρα του ΣΚΑΪ ο Νίκος Μουτσινάς - «Έχει φύγει από τα όριά του...»

«Στόλισε» για τα καλά τον Δημήτρη Κεχαγιά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαλλος στον αέρα του ΣΚΑΪ ο Νίκος Μουτσινάς - «Έχει φύγει από τα όριά του...»

Ο Νίκος Μουτσινάς φάνηκε να είναι πραγματικά έξαλλος στον ΣΚΑΪ με το σκηνικό που σημειώθηκε χθες βράδυ στον αέρα του Big Brother και ζήτησε δημόσια να αποβληθεί από το παιχνίδι ο Δημήτρης Κεχαγιάς ξεκαθαρίζοντας πως αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στα όριά του.

O παρουσιαστής παρακολούθησε τον άγριο καυγά που σημειώθηκε στο σπίτι - δείτε τον εδώ - και σχολίασε με πολύ αρνητικό τρόπο τόσο τη στάση του παίκτη όσο και τη στάση του ίδιου του Big Brother.

«Δεν θα τον διώξουν; Συγγνώμη. Υποψήφιος προς αποχώρηση δεν είναι ποινή, δεν τον διώχνει ο Big Brother, βάζει τον κόσμο να αποφασίσει. Όχι, να τον διώξουν! Όχι γιατί έκανε κάτι κακό -που έκανε- για να πάει να ηρεμήσει το παιδί, γιατί είναι οριακά. Δεν μπορείς να πηγαίνεις ξαφνικά εναντίον κάποιου. Έδωσε στη Σοφία μία κι έφυγε.

Ανοίξτε την πόρτα να φύγουν παιδιά! Κι ας μοιράσουν τα 100. Παρακολουθώ έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει φύγει από τα όριά του σίγουρα», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Πάγωσε» ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι- «Τρόμαξα»

Μία «εισβολή» στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, ήταν αρκετή για να κάνει τον Νίκο Μουτσινά να «παγώσει». Απευθυνόμενος μάλιστα στους συνεργάτες του που δεν τον προειδοποίησαν, εξήγησε πως τρόμαξε καθώς δεν κατάλαβε ποιος ήταν αυτός που μπήκε.

Όπως κάθε Δευτέρα έτσι και σήμερα, ο παίκτης που αποχωρεί από το Big Brother, κάνει την εμφάνισή του από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Έτσι αυτή τη φορά η Ραμόνα μπήκε μέσα στο πλατό σκουπίζοντας, γεγονός που τρόμαξε τον παρουσιαστή. Στη συνέχεια εκείνος τη ρώτησε για όλα όσα έζησε μέσα στο Big Brother

«Η Άννα Μαρία στην αρχή τα είχε με όλο το σπίτι και εγώ ήμουν δίπλα της. Θεωρούσα ότι είναι σαν τσακάλια απάνω της και εμένα δεν μου άρεσε αυτό και πήρα θέση. Αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και έβλεπα κάποια πραγματάκια. Πέταγε κάτι κακιούλες.

Ήθελα να πω ότι δεν είμαστε φίλες, γιατί οι φιλίες φαίνονται μετά το παιχνίδι. Δεν μπορώ να κάνω φιλίες σε δύο εβδομάδες. Εύχομαι ο νικητής να είναι αγόρι», είπε μεταξύ άλλων η Ραμόνα για την εμπειρία της στο Big Brother. Δείτε εδώ όλα όσα είπε στο Love it για την Άννα Μαρία.