«Έσκασε» ανακοίνωση του ALPHA για τον Αντώνη Σρόιτερ

Τι θα δούμε σήμερα στην εκπομπή του;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσκασε» ανακοίνωση του ALPHA για τον Αντώνη Σρόιτερ

Μόλις πριν από λίγο «έσκασε» μία νέα ανακοίνωση από τον ALPHA, η οποία αφορά το νέο επεισόδιο της επιτυχημένης εκπομπής που παρουσιάζει φέτος στο κανάλι ο Αντώνης Σρόιτερ, με τίτλο «Tik Talk».

Απόψε στις 00:15 στο Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ: Οι άλλοι… τσιγγάνοι.

Τσιγγάνοι επιτυχημένοι, επαγγελματικά και προσωπικά, τσιγγάνοι που ακολουθούν την μόδα των social media, αλλά κι αυτοί που παραμένουν πιστοί στις παραδόσεις τους, μιλούν στο «Tik Talk» για την άλλη τους… πλευρά!

Στο πλατό καλεσμένοι το λαϊκό ίνδαλμα Θοδωρής Βερλής, η 25χρονη μητέρα Ευγενία Τζάμαλη που μεγαλώνει μόνη της το παιδί της, ο επιτυχημένος επιχειρηματίας Αποστόλης Αθανασόπουλος, αλλά και ο Φάνης, που άφησε πίσω του την παραβατικότητα και πλέον εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Στην προηγούμενη εκπομπή του, ο Αντώνης Σροίτερ είχε καλεσμένη την Ελεάννα Τρυφίδου. Δείτε εδώ όλα όσα είπε για τη διατροφή της.

Αντώνης Σρόιτερ: Η εξομολόγηση για την τραυματική εμπειρία της ζωής του - «Προσπαθώ να μην...»

Ο Αντώνης Σρόιτερ μίλησε στην κάμερα του Pop Up και συγκεκριμένα στον Ιορδάνη Παπακυριακού και αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων για την πιο τραυματική εμπειρία της ζωής του καθώς και στην απόφαση του να ακολουθήσει το επάγγελμα του δημοσιογράφου.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Η ιδέα της δημοσιογραφίας μου μπήκε όταν ξεκίνησε η ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα. Η ιδιωτική τηλεόραση γοήτευσε και εμένα τότε και με έκανε να ασχοληθώ με αυτό που ασχολούμαι σήμερα. Σε ηλικία πέντε ετών ήθελα να γίνω σκουπιδιάρης. Μου φαινόταν εντυπωσιακό το σκουπιδιάρικο που σήκωνε τους κάδους και τους πετούσε μέσα.

Μετά μου άρεσαν πολύ τα αυτοκίνητα και ήθελα να γίνω ταξιτζής. Μεγαλώνοντας ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής, μπασκετμπολίστας, αλλά δεν έκατσε η μπίλια σε κανένα από αυτά.

Πριν ασχοληθώ με την τηλεόραση έκανα 17 χρόνια εφημερίδες. Το συναίσθημα του πρώτου μου δελτίου προσπαθώ να μην το θυμάμαι. Είναι μια τραυματική εμπειρία. Η επιτυχία του δελτίου οφείλεται στην ομαδική δουλειά», κατέληξε λέγοντας ο Αντώνης Σρόιτερ, ο οποίος ανακοίνωσε κάτι σημαντικό για τον ALPHA με μια φωτογραφία.