Ασύλληπτο περιστατικό στον αέρα του Open - Σωριάστηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ασύλληπτο περιστατικό στον αέρα του Open - Σωριάστηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς

Ένα πραγματικά ασύλληπτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στον αέρα του Open. Ο Τρύφωνας Σαμαράς θέλησε να χορέψει με την διαγωνιζόμενη του Style Me Up και στην προσπάθειά του, σωριάστηκε στο πάτωμα.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς αποφάσισε να μπει σε νέες περιπέτειες ωστόσο όπως όλα έδειξαν, δεν του βγήκαν σε καλό.

Ενώ ξεκίνησε να χορεύει, έχασε τα βήματά του και έπεσε.

«Καλέ θα πέσω. Καλέ έπεσα. Αχ Παναγιά μου», είπε ο κομμωτής, ενώ έβαλε αμέσως τα γέλια και οι συνεργάτες του έσπευσαν να τον βοηθήσουν να σηκωθεί. Δείτε εδώ τι συμβαίνει με τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Τέτα Καμπουρέλη.

Τρύφωνας Σαμαράς: Λύγισε στον αέρα του Πάμε Δανάη - "Μπαμπά; Δεν το πιστεύω!"

Καλεσμένος στο Πάμε Δανάη ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς ο οποίος σε μια σπάνια εξομολόγηση που έκανε για την μητέρα του "λύγισε" μάλιστα η κατάσταση κορυφώθηκε όταν στην τηλεφωνική γραμμή βγήκε ο πατέρας του.

Μια μόνο ερώτηση ήταν ικανή να κάνει τον Τρύφωνα να "σπάσει" και αυτή ήταν "Τι μπορεί να σε συγκινήσει;" με τον Τρύφωνα να απαντά “Μόνο να σκεφτώ τη μάνα μου κλαίω”.

"Αχ, σταμάτα τώρα. Τώρα μου βγαίνει… Ήμασταν πολύ κοντά. Έχουν περάσει σχεδόν 15 χρόνια σχεδόν που έχει “φύγει” και ακόμα με στενοχωρεί…» συνέχισε να λέει ο Τρύφωνας μέχρι τη στιγμή που στον αέρα της εκπομπής ακούστηκε μια γνώριμη φωνή.

“Δε το πιστεύω… Μπαμπά, τι κάνεις;” αντέδρασε ο Τρύφωνας Σαμαράς ενώ ο μπαμπάς του σχολίασε,

“Moυ αρέσει ο Τρύφωνας που τον βλέπω, τον παρακολουθώ και τα μεσημέρια και το Σάββατο τι βράδυ… Ο Τρύφωνας μου μοιάζει λίγο στο χαρακτήρα”. Χαμός έχει επικρατήσει και με Σαμαρά - Σαρρή.