Καφέ της Χαράς: Δήλωση "βόμβα" - «Όπως και με το Κωνσταντίνου και Ελένης...»

Τι θα συμβεί;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καφέ της Χαράς: Δήλωση

Ο Πάρης Σκαρτσωλιάς και η Μαρινέλα Ροζάκη, μίλησε στο περιοδικό Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη για τις εξελίξεις του Καφέ της Χαράς, με τον πρώτο να αποκαλύπτει τις ομοιότητες που έχει η σειρά με το Κωνσταντίνου και Ελένης.

Θα καταφέρει να καταπνίξει τα αισθήματά του για τη Βάλια;

«Ο Μάνος θα προσπαθήσει να καταπνίξει τα συναισθήματά του για τη Βάλια λόγω του κοινωνικού περίγυρου, των κοντινών του ανθρώπων και ενός “πρέπει” που έχει πάνω από το κεφάλι του. Από κει και πέρα, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει για πολύ, γιατί ο έρωτας είναι ένα πυροτέχνημα που δεν καμουφλάρεται εύκολα, τουλάχιστον όχι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Πάντως στα γυρίσματα που κάνουμε τώρα δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει το θέμα ανάμεσα στους τρεις».

Σε τι μοιάζει Κωνσταντίνου και Ελένης με το Καφέ της Χαράς

Θα ήθελες ο Μάνος να ακολουθήσει την καρδιά του;

«Σίγουρα θα ήθελα! Και ως θεατής θα το ήθελα αυτό πιστεύω. Ο τρόπος που γράφουν ο Χάρης (Ρώμας) και η Άννα (Χατζησοφιά) είναι πραγματικά απρόβλεπτος. Όπως στο πρώτο “Καφέ της Χαράς”. Κανείς δεν πίστευε ότι θα τελειώσει έτσι. Όπως και με το “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Δεν ξέρεις ποτέ πού το πάνε ακριβώς. Όλα μπορεί να συμβούν».

Δείτε ωστόσο και το απίστευτο spoiler που έκανε η Ρένα Λουϊζίδου.

Έκτακτη είδηση για το Καφέ της Χαράς - Άσχημες στιγμές για τον Χάρη Ρώμα

Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις για τη σειρά Το καφέ της Χαράς και τον Χάρη Ρώμα αφού σταματούν ξαφνικά τα γυρίσματα. Την αποκάλυψη έκανε το Ευτυχείτε με ένα αναλυτικό ρεπορτάζ που εξηγεί τους λόγους.

Όλα ξεκινούν από τον Χάρη Ρώμα ο οποίος συνεργάζεται με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη - ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.- Έτσι ο σεναριογράφος αποφάσισε να σταματήσουν τα γυρίσματα της σειράς προκειμένου να γίνουν πρώτα τα απαραίτητα τεστ σε όλη τη παραγωγή και έπειτα να συνεχίσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Ευτυχείτε, κάθε Τετάρτη ο Χάρης Ρώμας μετέχει στο συμβούλιο που συγκαλεί ο κ. Πατούλης έτσι για λόγους προληπτικούς η σειρά μένει πίσω.