Ρίγη συγκίνησης από την Δούκισσα Νομικού - «Δυστυχώς πριν από λίγες ημέρες...»

Ράγισε καρδιές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρίγη συγκίνησης από την Δούκισσα Νομικού - «Δυστυχώς πριν από λίγες ημέρες...»

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η Δούκισσα Νομικού στους διαδικτυακούς της φίλους με μια ανάρτηση που έκανε, για ένα σκύλο που χρειάζεται βοήθεια, μετά την απώλεια του ιδιοκτήτη του.

Το μοντέλο - παρουσιάστρια - αφού επιστρέφει στην τηλεόραση - μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να βοηθήσει στην προσπάθεια να βρει νέο σπίτι και αγάπη.

«Αυτός ο κούλος εν ονόματι Μπίλμπο, είναι ένα Κάνε Κόρσο 4,5 ετών... Δυστυχώς, πριν από λίγες μέρες έχασε τον "πατέρα" του και έχει μείνει χωρίς σπίτι... Είναι υπάκουος και ψάχνει μια οικογένεια να τον υιοθετήσει. Βρίσκεται στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη...», γράφει μεταξύ άλλων η ανάρτηση της.

Δούκισσα Νομικού instagram έκκληση

Διπλό σοκ για την Δούκισσα Νομικού - Στήθηκε απάτη εις βάρος της

Διπλό είναι όπως φαίνεται το σοκ για την Δούκισσα Νομικού, η οποία για ακόμη μια φορά έπεσε θύμα απάτης και συγκεκριμένα διαδικτυακής. Άγνωστοι δημιούργησαν ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook με το όνομα της και φωτογραφία της.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο, δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα, καθώς και πριν λίγες ημέρες ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram να κάνουν report λογαριασμό που κλήρωνε και καλά δώρα με το όνομα της για να αποσπάσει τα προσωπικά δεδομένα χρηστών.

Και πριν από λίγες ώρες, ωστόσο, με νέα ανάρτηση έκανε γνωστό πως εκείνος δεν ήταν ο μόνος λογαριασμός, καθώς ακόμη ένας κληρώνει δώρα λέγοντας πως είναι εκείνη. Μάλιστα, ζήτησε να κάνουν report στο εν λόγο προφίλ για να διαγραφεί από την πλατφόρμα.

Δούκισσα Νομικού ψεύτικος λογαριασμός Facebook

Δούκισσα Νομικού θύμα απάτης

Σε σοκ η Δούκισσα Νομικού: Έπεσε θύμα απάτης - «Προσοχή! Έχουν φτιάξει...»

Σοκ έπαθε η Δούκισσα Νομικού, όταν την πληροφόρησαν πως άγνωστοι έχουν φτιάξει ψεύτικα προφίλ στις διαδικτυακές πλατφόρμες όπως Instagram και Facebok με το όνομα της. Κάνοντας μερικές αναρτήσεις, θέλησε να ενημερώσει πως έχει πέσει θύμα απάτης για να μην πέσει στην παγίδα τους κανένας follower της.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο κάνει συχνά διάφορα giveaway μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, με αποτέλεσμα κάποιοι να το εκμεταλλευτούν με σκοπό να κερδίσουν χρήματα.

Έτσι λοιπόν σε story της, δημοσίευσε τους εν λόγω λογαριασμούς και έγραψε «Προσοχή! Έχουν φτιάξει ψεύτικο προφίλ στο facebook που και καλά κληρώνω χρηματικά έπαθλα».

«Ενώ σε άλλη ανάρτηση έγραψε «Δεν είμαι εγώ είναι fake! Παρακαλώ κάντε report»!

Την είδηση αυτή έμαθε, μετά την βόλτα που έκανε με την οικογένεια της γύρο από την γειτονιά της.

Αυτοί είναι οι λογαριασμοί που προκάλεσαν σοκ στην Δούκισσα Νομικού

Δούκισσα Νομικού θύμα απάτης

Δούκισσα Νομικού fake προφίλ