Αποχώρησε οριστικά από τις Άγριες Μέλισσες και το ανακοίνωσε σε αντίπαλο κανάλι

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποχώρησε οριστικά από τις Άγριες Μέλισσες και το ανακοίνωσε σε αντίπαλο κανάλι

Ηθοποιός που έπαιξε στις Άγριες Μέλισσες και σε μερικά από τα πιο συγκλονιστικά επεισόδια, μίλησε σε ανταγωνιστικό κανάλι, όπου και ανακοίνωσε ότι αποχώρησε οριστικά, αφού δεν την έχουν ενημερώνει οι σεναριογράφοι.

Ο λόγος για την Εύα Σιμάτου, την τηλεοπτική "Μαίρη Χατζίδου", η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου».

Αυτή είναι η ανακοίνωση της για τις Άγριες Μέλισσες

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή μου μετά τις Άγριες Μέλισσες, είναι και αυτό μέσα στα πλαίσια της δουλειάς μου. Είναι μια δουλειά για την οποία είμαι πολύ περήφανη και χαίρομαι πάρα πολύ που την έχω κάνει.

Δεν ξέρω αν θα με ξαναδείτε στα Άγριες Μέλισσες, τους σεναριογράφους πρέπει να ρωτήσετε», είπε η Εύα Σιμάτου. Από την άλλη, η Μαρία Κίτσου, έκανε μια ανακοίνωση πολύ δυσάρεστη.

Μόλις ανακοινώθηκε "βόμβα" για τις Άγριες Μέλισσες από τον ίδιο τον ΑΝΤ1

Τόσα και τόσα spoiler διαδίδονται καθημερινά για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, και μέχρι στιγμής έχουν πέσει όλα μέσα, εκτός από δυο που μόλις πριν από λίγα λεπτά διαψεύστηκε από την εκπομπή Πρωινό, που ανήκει στον σταθμό.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό, την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020, από τον Αλέξη Μίχα, τα οποία υποστήριξε με ιδιαίτερη θέρμη απαντώντας στις επανειλημμένες ερωτήσεις της Φαίης Σκορδά, δύο πολυσυζητημένα spoiler που ακούμε εδώ και καιρό για τις Άγριες Μέλισσες, δεν είναι αλήθεια.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος τόνισε κατηγορηματικά πως τόσο η Πηνελόπη, όσο και ο Νικηφόρος είναι παιδιά του Δούκα και της Μυρσίνης. Όλα τα παιδιά είναι του Δούκα, καθώς η Μυρσίνη δεν έχει κάνει παιδί με κάποιο άλλον άνδρα.

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες αυτή την εβδομάδα!