Ετεοκλής Παύλου: Φωτογραφίζει την κόρη του με το πρόσθετο μέλος και στέλνει το πιο δυνατό μήνυμα

Παράδειγμα σε πολλούς...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ετεοκλής Παύλου: Φωτογραφίζει την κόρη του με το πρόσθετο μέλος και στέλνει το πιο δυνατό μήνυμα

Στην παγκόσμια ημέρα αναπηρία ο Ετεοκλής Παύλου έδωσε το πιο ηχηρό μήνυμα μέσα από μια φωτογραφία της κόρης του με το πρόσθετο μέλος του.

Ο Ετεοκλής με την Ελένη Χατζίδου έχουν περάσει το πιο δυνατά μηνύματα μέσα από την σχέση τους και συνεχίζουν με κάθε τρόπο να μας θυμίζουν πως κανένας δεν είναι διαφορετικός και ο καθένας μπορεί να καταφέρει τα πάντα όποια δυσκολία και αν περνάει.

«I choose not to place “DIS”, in my ability.“3/12 Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας” #worlddisabilityday», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία του. Δείτε εδώ και μία τρυφερή φωτογραφία μέσα από το σπίτι του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου.

ετεοκλης παυλου

Μεγάλη συγκίνηση στο Mega με τον Ετεοκλή Παύλου - «Είναι δύσκολο να επουλώσεις τις πληγές»

Ο Ετεοκλής Παύλου ήταν σήμερα καλεσμένος μαζί με την Ελένη Χατζίδου στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega και προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση με τα λόγια του για το πώς αποφάσισε να αντιμετωπίσει τη θεραπεία του μετά το ατύχημα.

Ο αγαπημένος αθλητής αναφέρθηκε κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι της θεραπείας του καθώς όπως είπε είναι δυσκολότερο από το σωματικό.

«Έχω ξεχάσει και εγώ την αναπηρία μου. Μου πήρε πολλά χρόνια η αποκατάσταση μου και όχι τόσο η σωματική. Η σωματική ξέρεις ότι είναι κάτι που μπορεί να σου πάρει δύο χρόνια; Αν δεν έχεις plan B στη ζωή σου και έχεις μόνο plan A, θα το πετύχεις. Ήξερα ότι θα το κάνω, το σωματικό είναι εύκολο. Το ψυχικό είναι το δύσκολο.

Να επουλώσεις τις πληγές που έχουν δημιουργηθεί μέσα σου. Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, αυτό θέλει πολύ δουλειά. Ποτέ δεν είπα ότι καταστράφηκε η ζωή μου. Είπα ότι θα περάσω κάποια χρόνια λίγο δύσκολα αλλά ήξερα ότι κάποια στιγμή θα δω τον εαυτό μου όπως θέλω. Το πότε δεν το ήξερα. Ήξερα όμως ότι κάποια στιγμή θα το δω. Αυτό έχει σημασία, να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Δεν υπήρξε ψυχολόγος. Δεν ένιωσα την ανάγκη, μόνο στο πλαίσιο της θεραπείας στο νοσοκομείο. Είχα ανάγκη να τα βρω με τον Ετεοκλή. Αυτά που με βοήθησαν περισσότερο ήταν το διάβασμα και η πίστη μου. Φυσικά μαζί με την οικογένεια μου. Τα άτομα με ειδικές ανάγκες ζουν μια καραντίνα σε όλη τους τη ζωή.

Ένας άνθρωπος με καροτσάκι δεν μπορεί να βγει να περπατήσει, να πάει για καφέ, δεν έχει ράμπες. Πρέπει να πάρουμε ένα πολύ μεγάλο μήνυμα και να στηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους να βγουν από μια καραντίνα που τους έχουμε αναγκάσει εμείς να βρίσκονται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου.